HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και επίσημα υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Με μια λιτή δήλωση ο  Ανδρέας Κατσανιώτης  ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιβεβαιώνοντα...

Με μια λιτή δήλωση ο Ανδρέας Κατσανιώτης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.
Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κατσανιώτη έχει ως εξής: 
Σε μια εποχή που απαιτεί φρέσκιες ιδέες και πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η Δυτική Ελλαδα πρέπει να διεκδικήσει το μέλλον που της αξίζει.
Ο  Ανδρέας Κατσανιώτης  γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1969 και είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Από το 2004 έως το 2007, διετέλεσε Διευθυντής Marketing στην εφημερίδα Η Καθημερινή, ενώ έχει διατελέσει και Διευθύνων Συμβούλος στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) Α.Ε. Από το 2010 είναι Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.