HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένωση Κρινοφυτινών - Η Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση και η κοπή πίτας

Μέσα σε πνεύμα πατριωτικής κατανόησης, συναδελφικής ευπρέπειας και συνοχής, διεξήχθη η 28η Ετήσια Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση,...

Μέσα σε πνεύμα πατριωτικής κατανόησης, συναδελφικής ευπρέπειας και συνοχής, διεξήχθη η 28η Ετήσια Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση, του έτους -2013- και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του έτους -2014- των ΑΠΟΔΗΜΩΝ Κρινοφυτινών και φίλων, Μελών, της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα, Πανεπιστημίου 52, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Η συμμετοχή ήταν καλή και η ατμόσφαιρα ευχάριστη, με σημαντική οικονομική βοήθεια, αλλά πιότερο με περίσσευμα ηθικής συμπαράστασης.
Συγχωριανοί, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ!!! Από καρδιάς.
Με την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος Κώστας Κατσιάρης, μ’ ευχαριστίες, για την ανταπόκριση των και εγκάρδιες ευχές, για το νέο έτος, το 2014. Και μεταξύ άλλων είπε:
«…Είδα το μέλλον, σαν το παρόν, μόνον που κρατάει περισσότερο. Παρόν, μέλλον και παρελθόν τρείς έννοιες κεφάλαια στην ζωή κάθε ανθρώπου. Όπως και να έχει, όμως το ρολόϊ θα συνεχίσει να χτυπάει στον ανελέητο ρυθμό του οδηγώντας τα πάντα στην διαδρομή, παρελθόν, παρόν, μέλλον, τέλος. Ο Χρόνος τρέχει και καταπίνει τα πάντα στο πέρασμα του, μικρά ή μεγάλα. Η νέα χρονιά αποτελεί για όλους μας, μια ευκαιρία να ψάξουμε τις χαραμάδες, να αναζητήσουμε τις παλαιές μας φωτογραφίες, όχι για να κάνουμε μία περίληψη ή απολογισμό των προηγουμένων, όπως συνηθίζεται σε όμοιες επετείους, αλλά ουσιαστικά, για να καταγράψουμε το παρόν, το πώς είμαστε τώρα, το πώς φθάσαμε μέχρι εδώ, ποίες απόψεις, ιδέες και αξίες μας καθορίζουν και κυρίως μας διακρίνουν, ποία ήταν ή είναι τα πρότυπα μας, αλλά και ποίες προκλήσεις καλούμεθα να διακρίνουμε.
Μία βαθειά ανάσα χρειαζόμεθα όλοι και στην συνέχεια μία ακόμη προσπάθεια να πατήσουμε λίγο καλύτερα, λίγο πιο σταθερά, στην βουνοπλαγιά του χρόνου, πρίν συνεχίσουμε την αναρρίχηση.
Καλή χρονιά σε όλες και όλους Σας…».
Επίσης ανέλυσε το πρόγραμμα εργασιών, με την εκλογή τριμελούς Προεδρείου, τους: Πανουτσόπουλο Αλέξιο, Πρόεδρο, Κουφό Ηλία, Γραμματέα και Σταθοπούλου-Στρατηγού Μαρία, Μέλος.
Και αμέσως έκοψαν, με πολύ χαρά την πρωτοχρονιάτικη πίττα, του έτους 2014 οι: Κατσιάρης Κων/νος, για την Αγιοκατάταξη του Παπουλάκου, από τον Άρμπουνα Καλαβρύτων, ο Ζαφειρακόπουλος Γεώργιος, για υγεία και καλή αντάμωση των αποδήμων, όπου γής, Κρινοφυτινών, η Σταθοπούλου-Στρατηγού Μαρία, για την ενότητα και την αλληλεγγύη των Κρινοφυτινών, ο Θεοδώρου Κώστας, για μεγαλύτερη δραστηριότητα της Ένωσης και ο νεαρός Αλέξανδρος Κατσιάρης, για καλύτερες ημέρες των νέων στην χειμαζομένη και υποδουλωμένη Ελλάδα Μας.
Το τυχερό φλουρί αντιπροσώπευε ένα ωραίο ανδρικό ρολόϊ χειρός και έτυχε στην κ. Ευαγγελία Κουφού, σύζυγος Ηλία, στην οποίαν ευχήθημεν, να είναι πάντα καλότυχη, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Στην συνέχεια, υλοποιώντας την Καταστατική υποχρέωση, περί Γενικών Συνελεύσεων, επραγματοποιήθη η λογοδοσία του Δ/Σ -2013-2016-, με τον Διοικητικόν και Οικονομικόν Απολογισμόν, του έτους 2013 και τον Προϋπολογισμόν του 2014 και τέλος εψηφίσθησαν όλα θετικώς και ομοφώνως. Οι εργασίες έγιναν σε κλίμα φιλικό. Και ευχήθησαν όλοι να πάει καλύτερα ή Ένωση…
Επίσης με πρόταση του Προέδρου Κων/νου Κατσιάρη, συνεφωνήθη, την εορτή των Αγίων Θεοδώρων, το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, να διοργανωθεί ημερησία εκδρομή με πούλμαν, με μικρό εισιτήριο (θα καθορισθή αναλόγως με τους συμμετέχοντες) και να μεταβούμε στα Κρινόφυτα να τιμήσουμε την εορτή του Πολιούχου μας… και να διασκεδάσουμε…
Γι’ αυτό να επικοινωνούν οι συγχωριανοί, με τα μέλη του Δ/Σ: Κατσιάρη Κων/νο, τηλ. συν/σεως (6977216394) και με τον Καραντζιά Γεώργιο (6945796316).
Η εκδρομή αυτή θα είναι μία απάντηση στους συγχωριανούς μας, που αρνούνται για την άρνηση και δεν συμμετέχουν και δεν προσφέρουν, ικανοποιώντας την μιζέρια των. Δεδομένου ότι εστάλησαν ενενήντα και οκτώ (98) επιστολές με κόστος, περίπου, δύο ευρώ έκαστη. Και το οξύμωρον για αυτούς είναι να ομιλούν αρνητικώς, αλλά να συμμετέχουν και να παρευρίσκονται σε χορούς και πίττες άλλων συλλόγων. «Ο Σωκράτης, τον Φθόνον, Είπεν, Έλκος είναι της Ψυχής».
Αφού επεραιώθησαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης και εψηφίσθησαν όλα ομοφώνως, ολοκληρώθησαν οι εργασίες της 28ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Απολογιστικής Συνέλευσης, - της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι» και το τριμελές Προεδρείο, συνέταξε το σχετικό Πρακτικό και έτσι έκλεισαν επιτυχώς και φιλικώς οι εργασίες, με την ευχήν, καλήν αντάμωση το -2015- .

Για την Ένωσιν Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι»,
Ο Πρόεδρος Κώστας Κατσιάρης
-2000-2016-




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.