HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λύκοι Διακοπτού-Σκεπαστό 1-3

φωτο αρχείου Στις νίκες επέστρεψε το Σκεπαστό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, που της κόστισαν άλλωστε την παραμονή στην κορυφή, με τ...

φωτο αρχείου
Στις νίκες επέστρεψε το Σκεπαστό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, που της κόστισαν άλλωστε την παραμονή στην κορυφή, με την ομάδα του Ανδρέα Μπάλιου να κερδίζει τους Λύκους Διακοπτού με σκορ 3-1 και να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Φοίνικα Σαλμενίκου (που βρίσκεται στο +3).
Στο γήπεδο των Νικολεΐκων, οι γηπεδούχοι του Βασίλη Παπαϊωάννου αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και με το …καλημέρα βρέθηκαν να προηγούνται από το 3’ με 1-0 χάρη στο πρώτο φετινό γκολ του Αντώνη Γκουναράτνε. Ομως η χαρά τους αυτή δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 14’ ο Βασίλης Καράμπελας έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Από εκεί και ύστερα το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, με τους Λύκους να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν και προ του φάσματος μιας τρίτης συνεχόμενης απώλειας, βρήκαν στο πρόσωπο του Βασίλη Καράμπελα τον άνθρωπο που τους έβγαλε από την δύσκολη θέση, καθώς πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 59’ και στο 81’, σημειώνοντας έτσι χατ – τρικ και φθάνοντας τα 11 στο Πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας

johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.