HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου των Σειρών απαντά σε δημοσίευμα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Απάντηση σχετικά με το προχθεσινό μας σχόλιο στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS απέστειλε η κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη,  πρόεδρος του τοπικού συλλόγου των Σ...

Απάντηση σχετικά με το προχθεσινό μας σχόλιο στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS απέστειλε η κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδη, πρόεδρος του τοπικού συλλόγου των Σειρών. Το δημοσίευμα μας με τίτλο: «Σφάζονται»...γήπεδα στην... ποδιά υποψηφίου είχε ως εξής: Έχουμε ακούσει κι ακούσει υποσχέσεις σε προεκλογικές εκστρατείες αλλά ένα γήπεδο 5x5 να αποτελεί....μήλον της έριδος αυτό κι αν είναι......Κι όμως σε χωρίο μας στα πλαίσια εκδήλωσης τοπικού συλλόγου (κόψιμο πίτας), υποψήφιος Δήμαρχος έταξε κατασκευή γηπέδου ως....δώρο στην τοπική υποψήφιο για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό του. Πληροφορίες μας θέλουν ο χώρος που ...εξετάζεται να γίνει το γήπεδο να ανήκει σε ιδιώτη γεγονός που τον έκανε έξαλλο ........Να σημειώσουμε ότι στο εν λόγω χωρίο οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες από ένα.... γήπεδο και που τα παιδιά του χωριού μέχρι πριν λίγες μέρες δεν πηγαίναν σχολείο από τα συνεχόμενα προβλήματα της μεταφοράς των μαθητών στο κοντινό σχολείο......Ελπίζουμε η απόφαση της τοπικής υποψήφιου για την συμμετοχή της στις εκλογές να μην κριθεί από ένα...γήπεδο......

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. Κωνσταντινίδου: 
ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ
Από πότε η εντιμότητα και οι καθαρές κουβέντες απαντώνται με λάσπη: "Ο νοών νοείτω".
Αγαπητέ φίλε ανώνυμε που δεν είχες το θάρρος να υπογράψεις το δημοσίευμα "Σφάζονται...γήπεδα στην ...ποδιά υποψηφίου" αν δεν θέλεις σκόπιμα να ρίξεις λάσπη, οφείλεις να διερευνήσεις τα παραπάνω και επειδή ο εν λόγω τοπικός σύλλογος έχει δείγματα γραφής κατά το παρελθόν, σας ενημερώνει, ότι έχει τίτλους κτίσης για το εν λόγω αγροτεμάχιο και την εξαγγελία κατασκευής γηπέδου 5χ5 την έχει κάνει πριν απο δυο τουλάχιστον χρόνια, από τότε που συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσόν γι΄αυτό το σκοπό.

Τι πιο απλό για κάθε σύλλογο να ζητήσει και να απαιτήσει μάλιστα την αρωγή της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή ενός τέτοιου έργου; έχουμε πολλά στην περιοχή μας και αυτό θα περισεύσει; Ή μήπως τα παιδιά τα οποία μεταφέρονται πλημμελώς στο σχολείο τους, όπως και εσύ διατείνεσαι, έχουν την δυνατότητα ν΄αθληθούν, να παίξουν, να παρακολουθήσουν θέατρο, χορό και τόσα άλλα εξωσχολικά προγράμματα και δράσεις που παρακολουθούν τα παιδιά των μητροπόλεων!! Ο δε Δήμαρχος υποσχέθηκε το αυτονόητο και δεν το υποσχέθηκε τώρα.

Λυπάμαι πραγματικά και ιδιαίτερα άν είσαι από την περιοχή μας, και ακόμη περισσότερο άν είσαι από το χωριό μας, γιατί άν είσαι από άλλη Δημοτική ενότητα σίγουρα θα έχεις άλλα συμφέροντα. Σε διαβεβαιώ επίσης, ότι η δική μου υποψηφιότητα θα κριθεί από άλλους παράγοντες και όχι από υποδείξεις ανωνύμων.
Είναι κρίμα λοιπόν να ισοπεδώνουμε τα πάντα σε μικροκοματικά παιχνίδια και να αναφερόμαστε σε υποψηφιότητες πέντε μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές.
Τέλος εύχομαι να είναι το πρώτο και τελευταίο ατυχές κρούσμα λασπολογίας.
Ας κρατήσουμε όλοι, υποψήφιοι και μή, ένα αξιοπρεπές επίπεδο και ας αγωνιστούμε τίμια για το καλό της περιοχής που τόσο πολύ έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας, στην απομάκρυνση της Εφορίας, του ΙΚΑ την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και των τοπικών κέντρων υγείας, που για να βρείς γιατρό ξεκινάς από Ψωφίδα, Αροανία, Δάφνη, Κλειτορία, Καλάβρυτα φθάνεις Τρίπολη κα ούτε εκεί βρίσκεις πλέον.
Ας μην ξεκινήσουν από τώρα οι έχθρες και τα μίση και μάλιστα μεταξύ ανθρώπων που δεν χρειάζονται για την κοινωνική τους καταξίωση να είναι υποψήφιοι και να χρησιμοποιούμε ανύπαρκτες αιτιάσεις, γιατί σίγουρα και τώρα και μετά τις εκλογές όλοι μαζί πρέπει να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε όρθια τα χωριά μας.
Η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου
Δήμητρα Κωνσταντινίδη


Απάντηση ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS:
  1. Το κείμενο που δημοσιεύσαμε είναι ένα παραπολιτικό σχόλιο του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και οχι κάποιου ανωνύμου συντάκτη, άλλωστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS δεν δημοσιεύει ποτέ άρθρα χωρίς την υπογραφή του αρθρογράφου. Όσα δεν φέρουν υπογραφή ή αναφορά πηγής εννοείτε οτι είναι του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. 
  2. Μπορεί το σχόλιό μας να φωτογράφιζε το χωριό αλλά δεν υπήρξε αναφορά ουτε στον τόπο ούτε και στα ονόματα. Απο την απάντηση και μόνο αποδεικνύεται οτι το σχόλιο μας είναι έγκυρο, αφού μας επιβεβαιώνετε δίνοντας όλα τα στοιχεία, πρόσωπα και γεγονότα. 
  3. Συμφωνούμε απόλυτα στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν και γι αυτό στο τελος του δικού μας σχολίου γράφουμε: "Ελπίζουμε η απόφαση της τοπικής υποψήφιου για την συμμετοχή της στις εκλογές να μην κριθεί από ένα...γήπεδο......"
  4. Σε καμία περίπτωση με το σχόλιο μας δεν θίξαμε την κ. Κωνσταντινίδη ούτε φυσικά δημιουργούμε "μίση και έχθρες" αλλά καυτηριάζουμε την μικροπολιτική των υποσχέσεων.....Σας ευχαριστούμε 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.