HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άψογες υπηρεσίες από την ιατρική ομάδα του Καλλιμανοπουλείου

Διαβάζουμε στο ενημερωτικό δελτίο " Στοργή " που εκδίδει το Καλλιμανοπούλειο και το οποίο προσυπογράφουμε: Η ιατρική ομάδ...

Διαβάζουμε στο ενημερωτικό δελτίο "Στοργή" που εκδίδει το Καλλιμανοπούλειο και το οποίο προσυπογράφουμε:

Η ιατρική ομάδα λειτουργεί άψογα και αρμονικά, συμβάλλοντας στην καλή πορεία και λειτουργία του Καλλιμανοπουλείου. Οι εσωτερικοί ιατροί, δύο γιατροί με την ειδικότητα του γενικού γιατρού (Δρ. Ν.Χ. Ραζής -που είναι και ο υπεύθυνος γιατρός του Ιδρύματος- και Τατιάνα Μπέκιο) καθώς και η γιατρός νευρολόγος Μαρία Απλαδά, συνεργάζονται ώστε να παρέχουν πλήρη ιατρική καθημερινή κάλυψη. Από την άλλη πλευρά, η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Μαρία Ριζοπούλου καθοδηγεί τις νοσηλεύτριες των δύο δομών μας και ενημερώνει τους εσωτερικούς ιατρούς για την ακριβή πορεία των περιθαλπομένων μας εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό λιγότερες διακομιδές στο Νοσοκομείο. Στην ιατρική ομάδα ανήκει και ο φυσιοθεραπευτής του Ιδρύματος, Χριστόφορος Γεωργίου. Με τις δικές τους προσπάθειες οι περιθαλπόμενοι αποκαθιστούν στο μέτρο του δυνατού, κινητικά προβλήματα ενώ οι κατάκοιτοι αποκτούν ποιοτικότερη διαβίωση με ειδικές ασκήσεις.
Τέλος, το Ίδρυμα μετακαλεί εξειδικευμένο γιατρό, ανάλογα με την πάθηση ή μετακινεί τους περιθαλπόμενους με σύμφωνη απόφαση της Προϊσταμένης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του Υπεύθυνου Εσωτερικού Ιατρού στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όσο και σε Νοσοκομεία της Περιφέρειας για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ
Εάν κάποιος θέλει να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος μπορεί στέλνοντας ό,τι χρηματικό ποσό έχει ευχαρίστηση μέσω της Ταχυδρομικής Επιταγής ή καταθέτοντας το ποσό στο Λογαριασμό του Καλλιμανοπουλείου στην Ε.Τ.Ε..

Ο λογαριασμός είναι ο ακόλουθος:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας: 3 6 4 / 5 4 5 0 5 5 - 1 6
IBAN: GR 97 0110 3640 0000 3645 4505 516
Ενημερώστε το Καλλιμανοπούλειο για την προσφορά σας 
Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο
250 01 Καλάβρυτα, Αχαϊας, Ελλάδα
Τηλέφωνα: (+30) 2692022100 or 2692023064
Fax: (+30) 2692023065
E-mail: kedikmh@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.