HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μάνεσι και την Άνω Βλασία ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Στο Μάνεσι και την Άνω Βλασία βρέθηκε την Παρασκευή 24 Γενάρη, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος και συνοδευόμεν...

Στο Μάνεσι και την Άνω Βλασία βρέθηκε την Παρασκευή 24 Γενάρη, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος και συνοδευόμενος από αρκετούς συνεργάτες του συνομίλησε με κατοίκους, λαμβάνοντας γνώση των προβλημάτων που ταλανίζουν τα δύο πανέμορφα χωριά του πρώην Δήμου Λαπαθών. Η ανταπόκριση του κόσμου για τον υποψήφιο δήμαρχο υπήρξε μεγάλη, γεγονός που φανερώνει πως ο τόπος μας είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα, προσβλέποντας σε ένα δημιουργικό μέλλον, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση στις μέρες μας, καθώς βασικός στόχος του Δημήτρη Κατσικόπουλου αποτελεί η επανεκκίνηση της οικονομικής διαδικασίας, ιδιαιτέρα στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.
Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να εργασθεί σκληρά, υποσχόμενος να προβεί στις καλύτερες επιλογές, ως προς τον καταρτισμό των κεντρικών και τοπικών ψηφοδελτίων, επιλέγοντας πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και όραμα για το «αύριο» του τόπου μας. Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος αναμένεται να βρίσκεται συνέχεια κοντά στους κατοίκους της ορεινής Αχαΐας, καλύπτοντας ακούραστα τον ευρύτερο χάρτη της περιοχής και δη τα χωριά και τους οικισμούς της, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασοις τις πραγματικές τους ανάγκες, ξεχωριστά και ανά τοπικό διαμέρισμα. Στο πλαίσιο, μάλιστα, αυτής της στενής επικοινωνίας του με τον κόσμο και παρά το βροχερό καιρό, την επόμενη μέρα, Σάββατο 25 Γενάρη, περιόδευσε και σε χωριά των πρώην Δήμων Κλειτορίας και Παΐων.
Δελτίο τύπου
Δημοκρατικής Ενότητας Καλαβρύτων (Δ.Ε.ΚΑ)

13 σχόλια

  1. έχει να μας δώσει μια σοβαρή δικαιολογία γιατί σαν Νομάρχης Αχαΐας τόσα χρόνια, δεν έβαλε

    το δρόμο Καλάβρυτα - Πάτρα, σε κάποιο πρόγραμμα για να ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εχει να δωσει για τοσα αλλα που επρεπε να τα ειχε φτιαξει ο ιδιος για τον τοπο του 8 χρονια σαν βουλευτης και 4 σαν νομαρχης?τωρα του ηρθε η ορεξη για δουλεια?ρε ουστ απ τα καλαβρυτα!!!

      Διαγραφή
    2. Επί Νομαρχίας Κατσικόπουλου έγιναν οι περισσότερες παρεμβάσεις στην Πατρών- Καλαβρύτων από την αρχική της χάραξη . Μελετήθηκε όλο το τμήμα και ανακατασκευάστηκαν πλήρως τα τμήματα Μάνεσι -Φλάμπουρα και Χαλανδρίτσα - Κουρλαμπά και εντάχθηκε στα συνοδευτικά του Αυτοκινητοδρομείου η παράκαμψη Χαλανδρίτσας . Επίσης έγιναν έργα αναβάθμισης της ασφάλειας (στηθαία ασφαλείας ,σημάνσεις ) σε όλο το μήκος . Αν μάς δώσετε ένα όνομα και μιά διεύθυνση θα σας στείλουμε όλο των κατάλογο των έργων Κατσικόπουλου για την επαρχία Καλαβρύτων που είναι δύσκολο να αναρτηθούν λόγο μεγέθους σε ένα σχόλιο .

      Με σεβασμό στην επώνυμη τεκμηριωμένη διαφορετικό άποψη
      Το Γραφείο Τύπου της Δ.Ε.ΚΑ

      Διαγραφή
    3. ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΥΝΤΑΥΡΟΣ τόσα χρόνια και δουλειά για τον τόπο του ποτέ!!!να πάει και αυτός σπίτι του!!!

      Διαγραφή
    4. ωραία ρε συνονόματε.... ανώνυμε, να πάει σπίτι του και συ ποιον προτείνεις για να χουμε καλό ρώτημα????

      Διαγραφή
    5. Οχι αυτόν πάντως.τον δοκιμάσαμε τόσα χρόνια και προκοπή δεν είδαμε!!!

      Διαγραφή
    6. Δηλαδή προτείνεις έναν ανώνυμο αν καταλαβαίνουμε καλά ......πές μας και έναν ανώνυμο για πρωθυπουργό ...πολύ ωραία περνάει η ώρα μας !!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. σημασία έχει ότι ανάπτυξη χωρίς δρόμους μην περιμένουμε

      Διαγραφή
    8. Για πόσο ακόμα...ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΕΣ???

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ??? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ τον διαχειριστή να μην επιτρέπει πλέον ανώνυμα σχόλια δεν έχει κανένα νόημα .Ας κρατηθεί ένα επίπεδο στό πολύ καλό αυτό μέσο επικοινωνίας για την επαρχία μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε μεγάλη έλλειψη, έκφρασης λόγου και θέσης με επιχειρήματα χωρίς προσβολές κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία. Θα αναγκαστούμε να απορρίπτουμε ανώνυμα σχόλια πράγμα που δεν θέλαμε. Το ελέυθερο βήμα που σας δίνει το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS είναι για να γινόμαστε καλύτεροι και οχι να συνεχίζουμε την καταστροφική πόλωση. Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ. ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.