HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημέρα Φιλαναγνωσίας στο δημοτικό σχολείο Κλειτορίας

Η αγαπητή μας Αναστασία Ευσταθίου, διευθύντρια στο 2ου Δημ. Σχ. Ακράτας και συγγραφέας, βρέθηκε χθες 29.1 στην ημέρα Φιλαναγνωσίας στο ...


Η αγαπητή μας Αναστασία Ευσταθίου, διευθύντρια στο 2ου Δημ. Σχ. Ακράτας και συγγραφέας, βρέθηκε χθες 29.1 στην ημέρα Φιλαναγνωσίας στο δημοτικό σχολείο Κλειτορίας. Μαζί της τα παιδιά, ταξίδεψαν με τους ήρωες από την "Κάλτσα Ευρυδίκη" και το "Μελάνι της Σουπιάς", έπαιξαν, τραγούδησαν, με οδηγό τη φαντασία και συνοδηγούς τις δασκάλες του σχολείου. Μια ξεχωριστή εκδήλωση με αρωγούς τους Δασκάλους του σχολείου, το σχ. σύμβουλο κ Φάνη Βαλμά, τον Δ/ντή του σχ. κ. Σίμο Λαμπρόπουλο και το Σύλλογο Γονέων.


1 σχόλιο

  1. "-Κυρία, πρώτη φορά έρχεται συγγραφέας στο σχολείο μας!", μου είπε ένα παιδάκι και με κοιτούσε απ' την κορφή ως τα νύχια σα να έβλεπε ένα περίεργο ον.
    Έτσι ένιωθα κι εγώ στο μονοθέσιο Παραλίας Πλατάνου πριν σαράντα περιπου χρόνια για τους συγγραφείς των βιβλίων, που δεν κατορθώσαμε ποτέ να δούμε στα σχολειά μας. Φανταστείτε τι χαρά πήραν εκείνη την ημέρα τα παιδιά που το σχολείο τους ντύθηκε στα γιορτινά. Οι δασκάλες και των έξι τάξεων είχαν δουλέψει τα βιβλία και παρουσίασαν εκπληκτικές δουλειές.
    Ώρα δημιουργίας για το Δημοτικό σχολείο Κλειτορίας κι όπως είπαμε με τα παιδιά "Ένα βιβλίο μου δίνει φτερά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.