HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου - Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά

Αγαπημένοι μας φίλοι και συγχωριανοί. Σας ευχόμαστε το 2014 να είναι η χρονιά που όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο. Νέα Χρονιά σημαίνε...

Αγαπημένοι μας φίλοι και συγχωριανοί.
Σας ευχόμαστε το 2014 να είναι η χρονιά που όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο. Νέα Χρονιά σημαίνει άλλωστε νέο ξεκίνημα. Είναι ευκαιρία όλοι μας να θέσουμε καινούργιους στόχους και να προσπαθήσουμε να τους εκπληρώσουμε. Αυτό οραματίζεται και ο Σύλλογός μας για την νέα χρονιά.

Ο Σύλλογός μας όπως πάντα δραστήριος μοίρασε με σωστό και οργανωμένο τρόπο τα ημερολόγια του νέου έτους. Στόχος μας ήταν να μπει το ημερολόγιο μέσα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια τόσο των Μανεσιωτών όσο και των φίλων του συλλόγου μας οπουδήποτε και να βρίσκονται εντός και εκτός της Ελλάδας για να θαυμάζουν τις ομορφιές του τόπου μας και να θυμούνται το τόπο καταγωγή τους. Και πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε. Κάθε χρόνο μοιράζονται όλο και πιο πολλά ημερολόγια .Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον σύλλογο και την αγάπη του για το χωριό μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που στήριξαν και βοήθησαν την προσπάθειά μας για τη δημιουργία και διανομή των ημερολογίων.Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που με τις διαφημίσεις τους εμπλούτισαν τις σελίδες του ημερολογίου της ατζέντας και του τοίχου και βοήθησαν οικονομικά την εκδοσή του.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και να ομορφύνουμε ακόμη πιο πολύ τον τόπο μας .
Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.