HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μας ενημερώνει ο σύλλογος Νασιωτών

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του συλλόγου Νασιωτών  θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2014 στις 15:...

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) του συλλόγου Νασιωτών  θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2014 στις 15:30 στην «Παριανή Στέγη»
Χαλκοκονδύλη 37 (Δίπλα στη ΔΕΗ),8ος Όροφος
Στό τέλος της ΓΣ θα γίνει η ετήσια Κοπής της Πίττας του Συλλόγου μας με ξεχωριστό δώρο για τον τυχερό του "φλουριού"!!!
Τα θέματα της ΓΣ θα είναι τα ακόλουθα:
Απολογισμός πεπραγμένων του Συλλόγου από το ΔΣ
Παρουσίαση και έγκριση από την ΓΣ της έκθεσης πεπραγμένων του Συλλόγου από την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Προτάσεις και έγκριση σχεδίων δράσεων για το 2014
Παρακαλούμε ΟΛΟΥΣ τους συμπατριώτες και φίλους μας να συμμετάσχουν στις εργασίες της ΓΣ και να πλουτίσουν με την συνεισφορά τους τις πολυεπίπεδες δράσεις του Συλλόγου μας για το γενικόν "Καλόν και Αγαθόν" όλων μας.
Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να ειδοποιήσετε τους συγγενείς / φίλους / γνωστούς σας για να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γενικής μας Συνέλευσης.
Σας περιμένουμε!
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
για το ΔΣ
ο πρόεδρος Γιάννης Γιαννόπουλος
ο γραμματέας Βασίλης Καλύβας
ΥΓ Για να είμαστε σύμφωνοι με το καταστατικό του Συλλόγου μας προκηρύξουμε πρώτα την σύγκληση της ΓΣ την Τρίτη στις 28/01/2014 και ώρα 12.00 ( και το κάνουμε με αυτή την σημείωση!) στην παραπάνω διεύθυνση. Και επειδή ΔΕΝ θα έχει απαρτία!! επανα-προκηρύσσουμε την σύγκλιση της για την παραπάνω τελική ημερομηνία στις 01/02/2014. Αυτή έχει απαρτία με όλα τα παρευρισκόμενα και ταμειακώς εντάξει μέλη. Θα σας δούμε λοιπόν το Σάββατο στις 01/02/2014 στις 15.30 στην Παριανή Στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.