HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν δύο αδέρφια που διακινούσαν ναρκωτικά στην Πάτρα

Οι δράστες λάμβαναν μέτρα αυτοπροστασίας τοποθετώντας κάμερα υψηλής ευκρίνειας στην εξώπορτά της οικία τους Συνελήφθησαν χθες (14-1-20...

Οι δράστες λάμβαναν μέτρα αυτοπροστασίας τοποθετώντας κάμερα υψηλής ευκρίνειας στην εξώπορτά της οικία τους
Συνελήφθησαν χθες (14-1-2014) το βράδυ, στην Πάτρα, σε αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, αδέρφια, ηλικίας 49 και 47 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
Στο πλαίσιο των ερευνών της υπόθεσης συνελήφθησαν δύο ακόμα ημεδαποί ηλικίας 46 και 42 ετών που κατηγορούνται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τον 46χρονο και έπειτα τον 42χρονο να κατέχουν συνολικά τέσσερα φιξάκια ηρωίνης τα οποία όπως προέκυψε, είχαν προμηθευτεί από την οικία του 47χρονου.
Παράλληλα σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 49χρονος αδερφός του 47χρονου, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, το οποίο και κατέσχεσαν ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.
Σε έρευνες που ενεργήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των δύο αδερφών στην Πάτρα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα μεταλλικό αστέρι και αντικείμενα που χρησίμευαν για την αποθήκευση ή το διαχωρισμό σε δόσεις των ναρκωτικών.
Ο 47χρονος προς αποφυγή σύλληψης του, από τους αστυνομικούς, έλεγχε όλα τα άτομα που προσέρχονταν στην οικία του για να αγοράσουν ναρκωτικά. Για το σκοπό αυτό είχε τοποθετήσει στην πρόσοψη της οικίας, κάμερα υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα και νυχτερινής λήψης η οποία εστίαζε στην εξώπορτά του.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Για τους δύο αδελφούς συνεχίζεται η κράτησή τους προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.