HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοπρατείται για να λειτουργήσει ως παραδοσιακό καφενείο το ισόγειο του δημοτικού κτιρίου Πλανητέρου

Με διακήρυξη, που εξέδωσε και δημοσίευσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθ...

Με διακήρυξη, που εξέδωσε και δημοσίευσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση της ισόγειας αίθουσας του δημοτικού κτιρίου πολλαπλών χρήσεων που βρίσκεται στη θέση “Σγουρή” της τοπικής κοινότητας Πλανητέρου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί και να λειτουργήσει αυτή ως παραδοσιακό καφενείο – σνακ μπαρ.
Η δημοπρασία θα γίνει, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 και από ώρα 10:00 έως 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Καλαβρύτων.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, μπορούν να βρίσκουν, στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων www.kalavrita.gr, όπου έχει δημοσιευθεί η διακήρυξη του Δημάρχου Καλαβρύτων, καθώς και στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Καλαβρύτων, Απόστολο Σωτηρόπουλο στο τηλέφωνο 26923 60406.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά την έκδοση και δημοσίευση της διακήρυξης αυτής δήλωσε:
“Ένα πολύχρονο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της κοινότητας, των συλλόγων και των  φορέων του Πλανητέρου βρίσκει, επιτέλους, τη λύση του. Μια υπόσχεση που είχαμε δώσει, πραγματοποιείται. Το Δημοτικό κτίριο, που οι Πλανητεριώτες, έχτισαν από το υστέρημά τους και τις προσφορές τους, δεν θα συνεχίσει πλέον να παραμένει κλειστό και θ’ αποκτήσει ζωή και ζωντάνια. Είμαι βέβαιος, ότι, η δημοπρασία θα έχει συμμετοχή και θ’ αναδειχθεί ο μισθωτής που θα λειτουργήσει, την ισόγεια αίθουσά του, ως παραδοσιακό καφενείο και σνακ μπαρ.
Έτσι θα δημιουργηθεί ένας, νέος, χώρος συνάντησης, πολιτιστικών εκδηλώσεων, ψυχαγωγίας και αναψυχής των Πλανητεριωτών και των επισκεπτών και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο του Πλανητέρου, που είναι άρρηκτα δεμένο με τις μνήμες και τα βιώματα των κατοίκων του. Καλώ την κοινότητα, τους συλλόγους, την ένωση μύλων και υδροτριβών και τους Πλανητεριώτες, που αγωνίστηκαν για την υλοποίηση αυτού του σκοπού, ν’ αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να κάνουν το χώρο αυτό, ένα νέο τοπόσημο, έναν εμβληματικό τόπο, για το Πλανητέρο της νέας εποχής”.


1 σχόλιο

  1. Δήμαρχε ,
    Δεν μας τα λες καλά.
    Αυτό που έχεις νόμιμη εκ των καθηκόντων σου υποχρέωση να κάνεις , το λανσάρεις σαν ικανοποίηση αιτήματος .
    Δεν θα περάσει απαρατήρητη η αδράνεια σου για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου .
    Θα λογοδοτήσεις ενώπιον πολιτών και Δικαιοσύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.