HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας κοντά στο Χαμόγελο του Παιδιού και στους Γιατρούς του Κόσμου

Το τμήμα Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας , αποτέλεσμα των οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι Συνάνθ...

Το τμήμα Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας, αποτέλεσμα των οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι Συνάνθρωποι μας, πραγματοποίησε συλλογή σε γάλατα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία δόθηκαν στα γραφεία της Πάτρας του Χαμόγελο του Παιδιού όπως επίσης και στους Γιατρούς του Κόσμου όπου είχαν οργανώσει στις 20/12 την Πανελλαδική εκστρατεία "Λίγο Γάλα για πολλά Παιδιά".

Το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συνολικά παρέδωσε 43 κούτες με τρόφιμα στα γραφεία της Πάτρας του Χαμόγελου του Παιδιού όπως επίσης και 601 κουτιά γάλατα στους Γιατρούς του Κόσμου στην Εκδήλωσης "Λίγο Γάλα για πολλά Παιδιά".

Το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θέλει πραγματικά να ευχαριστήσει όλους τους Συμπολίτες μας που παρόλο της δύσκολες οικονομικές που ζούνε πρόσφεραν τόσα πολλά προϊόντα μέσα σε πολύ λίγες ημέρες.

Η δράση της Ε.Ο.Δ. βασιζόμενη στον ανιδιοτελή εθελοντισμό, και έχοντας κινητήρια δύναμη το συναίσθημα, έχει καταφέρει να είναι δίπλα στον συνάνθρωπο, όταν εκείνος πραγματικά έχει την ανάγκη. Μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων, να φανούν χρήσιμοι, να αντιμετωπίσουν και να βοηθήσουν ενεργά, για όσα θα έρθουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.