HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολλές και Σημαντικές οι συμμετοχές στις Σκακιστικές Εκδηλώσεις Επετείου Μνήμης Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Σημαντικές είναι οι συμμετοχές που ήδη έχουν προ-εγγραφεί για τις Σκακιστικές Εκδηλώσεις Επετείου Μνήμης Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, π...

Σημαντικές είναι οι συμμετοχές που ήδη έχουν προ-εγγραφεί για τις Σκακιστικές Εκδηλώσεις Επετείου Μνήμης Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που θα πραγματοποιηθούν στις άριστες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ) 7-8/12/2013. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλες και όλους.
Για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου, οι δημιουργίες συμπλήρωσαν τις εννενήντα δύο (92)! και προέρχονται από Καλάβρυτα, Αθήνα, Δάφνη, Αχαρνές, Άλιμο, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Ηλιούπολη, Πανόραμα Βούλας, Μαρούσι, Παγκράτι, Άγιο Βασίλειο και Περιβόλα Πατρών, Πύργο Ηλείας, Κοζάνη, Λιβαδειά, Αμοργό Κυκλάδων, Ναύπακτο και Σύρο. Συμμετέχουν Μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ, Φοιτητές ΙΕΚ-ΑΤΕΙ-ΑΕΙ, Επαγγελματίες Αρχιτέκτονες-Πολιτικοί Μηχανικοί-Γελοιογράφοι-Σκιτσογράφοι-Εικονογράφοι-Αγιογράφοι, αλλά και απλοί πολίτες, που θα μοιραστούν τα πλούσια και ανά κατηγορία Έπαθλα, μετά από απόφαση της Επιτροπής Κρίσης που την απαρτίζουν οι Ρεγγίνα Βασιλάτου, Νικόλαος Ραζής, Γεώργιος Τζιομάκης, Ευθύμιος Τζιόβολος και Κωνσταντίνος Χαρβαλάκης. Όλα τα έργα θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση στο ΚΕΔΙΚ.
Στο Πανελλήνιο Δυαδικό Σκακιστικό Αγώνα Rarid, οι ομαδικές συμμετοχές έχουν αισίως φθάσει τις 33 και έως το Σάββατο το πρωί και ώρα 10.00 που ολοκληρώνονται, αναμένεται να αυξηθούν αρκετά. Η παρουσία και διαιτησία διακεκριμμένων Πανελληνίως και Παγκοσμίως Διαιτητών όπως οι Γεώργιος Γεωργόπουλος (Επικεφαλής), Χρήστος Κοντογιάννης (Κληρώσεων) και Νικόλαος Διαμάντης (Σάλας), προσδίδουν κύρος και σιγουριά στην όλη Διοργάνωση του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), που είναι μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, πραγματοποιείται με έγκριση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), με στήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ) και φροντίδα του ΚΕΔΙΚ.
Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και έκθεση αγωνιστικού γραμματοσήμου και σκακιστικού βιβλίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Εκδηλώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά στο διαδύκτιο, με φροντίδα του κ. Σιέμπου που είναι αυθεντία στο σχετικό τομέα. Η παρακολούθηση αγώνων και εκθέσεων είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό, ενώ οι απονομές και βραβεύσεις θα επιτελεστούν στον πάντα φιλόξενο χώρο του ΚΕΔΙΚ, Κυριακή 8/12/2013 και ώρα 14.30.
Η μεγάλη αποδοχή των αγωνιστικών και πολιτιστικών αυτών θεμάτων του διημέρου 7-8/12/2013, αντικατοπτρίζεται στο σημαντικό ενδιαφέρον χορηγών και πολιτών, όχι μόνο από τα Καλάβρυτα, αλλά και Πανελληνίως.
περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Χορηγός Επικοινωνίας:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.