HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γ.Λαζουράς ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του. Τι είπε για τον Δ. Κατσικόπουλο

Ο Γιώργος Λαζουράς στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στην Πάτρα, με θέμα το πρόγραμμα των εκδηλώσε...

Ο Γιώργος Λαζουράς στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στην Πάτρα, με θέμα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, ερωτήθηκε και για τις προθέσεις του σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Ο δήμαρχος Καλαβρύτων, απάντησε μεταξύ άλλων, ότι το 2010 ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο και το έφερε εις πέρας κάτω από εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες. "Συνεπώς, δεν μπορώ παρά να ζητήσω ανανέωση της θητείας μου", συμπλήρωσε ο κ. Λαζουράς.

Σε σχετική ερώτηση για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Κατσικόπουλου, αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πορεία του κ. Κατσικόπουλου, τονίζοντας ότι επί επί σειρά ετών έχει αναλάβει σημαντικά αξιώματα (βουλευτής, Νομάρχης Αχαΐας) και συνεπώς θα μπορούσε να αφήσει χώρο για νέους ανθρώπους που έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν στον δήμο Καλαβρύτων.

Παράλληλα, ο κ. Λαζουράς εκτίμησε ότι θα πρέπει να περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Κατσικόπουλου, καθώς ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
από: syfados.gr

6 σχόλια

  1. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του κ. Λαζουρά για το πώς βλέπει την διεκδίκηση της Δημαρχίας Καλαβρύτων από τον κ. Κατσικόπουλο , θυμήθηκα αυτό που μου διηγείτο ο αείμνηστος Αχιλλέας, γιος , παληού και για δεκαετίες βουλευτή και Υπουργού από την Καρδίτσα:

    Όταν λοιπόν διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές , ένας συνυποψήφιος του πατέρα του , απευθυνόταν στους εκλογείς και τους έλεγε :

    Δεν λέω .!!!

    Καλός ο Στέλιος , αλλά όταν πάτε πίσω απ το τσόλι ( ευρωπαϊστί παραβάν ) θυμηθείτε ότι πρέπει κι εγώ ν αναθρέψω τον γιο μου τον Θοδωράκη .

    Αυτή είναι η πατρίδα μας !

    ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω τον κ. Λαζουρά, γνωρίζω (κάπως) τον κ. Κατσικόπουλο. Πώς? Τον θυμάμαι να πρωτοστατεί στο κίνημα "Δεν πληρώνω, στα Διόδια". Ισως αυτό γιά κάποιους να είναι στα "συν" του ατόμου. Γιά μένα, κάκιστο και αναρωτιέμαι με τέτοια μυαλά πως δεν έχει προσχωρήσει ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλα εκανε ο κ. Κατσικοπουλος και αγωνισθηκε να μην πληρωνουμε τα διοδια ¨Κορινθου - Πατρων. Να τα τσεπωνει ο εργολαβος, χωρις να κανει τιποτα και να πληρωνουμε για δρόμο που θααααααααα γίνει. Ελεος πια

      Διαγραφή
    2. Προς: Ανώνυμος. Τολμάμε και γράφουμε τις απόψεις μας επώνυμα, αγαπητέ.

      Διαγραφή
  3. Φιλοι μου καλοι,η εποχες που ειχαμε την πολυτελεια να κανουμε βαθυστοχαστες αναλυσεις
    στον" πλατανο απο κατω" εχουν περασει φοβαμαι ανεπιστρεπτι!Ειχα κανει και εγω το λαθος
    να εμπιστευτω "εν λευκω" την τυχη μου και των παιδιων μου (και να υπηρετησω γ... την τυφλα μου)με θερμη μετεπειτα αποδειχθεντες κοπριτες.Για τους λογους αυτους δεν ειμαι ευκολοπιστος πλεον σε ανειδιοτελεις και αυτοκλητους σωτηρες φιλε ΓΙΩΡΓΟ.Και μια τελευταια, πιστευω, ευλογη απορια:βιοπορισμος με 980 ΕURO ειναι εφικτος;
    ΧΡΟΝΗΣ Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο, παντα αξιος

    Αλλως τε τα Καλαβρυτα news εχουν γραψει τα καλλίτερα για τον κο Λαζουρα και προεβαλλαν το έργο του, ειδικα για την καθαριότητα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.