HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόπειρα ληστείας με καλάσνικοφ στην Πάτρα

Συναγερμός έχει σημάνει στην τοπική ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών της παρ' ολίγον ληστείας στον Πολυχώρο "...

Συναγερμός έχει σημάνει στην τοπική ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών της παρ' ολίγον ληστείας στον Πολυχώρο "Βέσο Μάρε" στην Ακτή Δυμαίων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πριν από λίγη ώρα δύο άνδρες κρατώντας καλάσνικοφ, επιχείρησαν να κάνουν ληστεία, όμως άγνωστο γιατί δεν πραγματοποίησαν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό εντόπισε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ αυτοκίνητο με όπλα στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γούναρη.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται στόχος των δραστών να ήταν το πολυκατάστημα "Jumpo" που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις τις "Βέσο Μάρε".
Νεότερη Ενημέρωση: Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και έχοντας παρατεταγμένα τα όπλα -καλάσνικοφ- οι δυο δράστες της παρ΄ολίγον ληστείας στη "Βέσο Μάρε", εμφανίστηκαν στο χώρο προκαλώντας αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν στο σημείο.
Οι σκηνές που ακολούθησαν σύμφωνα με πληροφορίες ήταν "ανατριχιαστικές" καθώς γονείς επιχειρούσαν να προστατέψουν και να απομακρύνουν τα παιδιά τους απο τον παιδότοπο, την ώρα που άλλοι πολίτες που αντελήφθησαν την παρουσία των θρασύτατων επίδοξων ληστών επιχειρούσαν να τους αποτρέψουν.
Στόχος των ληστών που τράπηκαν σε φυγή, φέρεται σύμφωνα με πηγές πως ήταν χρηματαποστολή.
Δυνάμεις της αστυνομίας αυτή την ώρα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
από την Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.