HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Μουσικοχορευτική βραδιά από παιδιά των τμημάτων μουσικής και χορού του Δήμου

Αποχαιρετώντας το 2013 τα παιδιά που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά τμήματα της μουσικής και του χορού του Δήμου μας σας προσκαλούν το...



Αποχαιρετώντας το 2013 τα παιδιά που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά τμήματα της μουσικής και του χορού του Δήμου μας σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στη αίθουσα εκδηλώσεων της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων για να σας προσφέρουν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη βραδιά. Με ιδιαίτερη επιμέλεια οι καθηγητές και οι μαθητές ετοίμασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο Εορταστικές μελωδίες και χορούς του τόπου μας.
Στο πρώτο μέρος η φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΜΠΑΡΑΚΟΥ θα αποδώσει με τον δικό της χαρακτηριστικό ήχο Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο.
Επίσης το τμήμα της κιθάρας με την καθοδήγηση του καθηγητή κ. ΝΙΚΟΥ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ θα συμμετάσχει με το ιδιαίτερο χρώμα που προέρχεται από τις χορδές τις κιθάρας.
Στο δεύτερο μέρος το χορευτικό τμήμα του Δήμου θα παρουσιάσει, με την επιμέλεια της καθηγήτριας του χορού κ.ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ, χορούς από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.