HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μας ενημερώνει ο Σύλλογος των απανταχού Καρνεσιωτών (Άνω Κλειτορία)

O Νοέμβριος έδειξε το χειμωνιάτικο πρόσωπό του και το χωριό μας πήρε την «πρώτη κρυάδα» από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Πάρα ταύτα, ο μή...

O Νοέμβριος έδειξε το χειμωνιάτικο πρόσωπό του και το χωριό μας πήρε την «πρώτη κρυάδα» από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Πάρα ταύτα, ο μήνας τούτος υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγικός αφού επιτέλους πήρε σάρκα και οστά ένα έργο που διευκόλυνε τη ζωή των συγχωριανών μας.

Ως Σύλλογος, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για το τσιμέντο που έπεσε σε μεγάλο μέρος του δρόμου που οδηγεί στο Κοιμητήριο της Άνω Κλειτορίας. Επιτέλους, έχουμε τη δυνατότητα όλοι οι καρνεσιώτες και οι απανταχού…… να τιμούμε καθημερινά την μνήμη όλων όσων έχουμε χάσει τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με ένα δρόμο που θα έχει καλύτερη πρόσβαση στο Κοιμητήριο του χωριού μας. Για την υλοποίηση του εν λόγω έργου, ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Κλειτορίας, κ. Χρήστο Παπαγιαννόπουλο, και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Γεώργιο Λαζουρά που ανταποκρίθηκε ώστε να πραγματοποιηθεί.
Στην ίδια λογική, ο μήνας Νοέμβριος αποτέλεσε μια ευκαιρία για το Σύλλογό μας, για να πραγματοποιήσει εργασίες καλλωπισμού στο μνημείο των πεσόντων ηρώων πάνω από την κεντρική πλατεία του χωριού. Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε από το Δ.Σ του εκπολιτιστικού συλλόγου μας το 1997 και το τωρινό Δ.Σ ένιωσε την υποχρέωση να το διατηρήσει σε άρτια κατάσταση.

Αξίζει να τονίσουμε πως κάθε έργο που γίνεται με πρωτοβουλία του εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας, αποβλέπει στο εξυπηρέτηση των αναγκών όλων των συγχωριανών μας, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ταυτίζεται με πρόσωπα και ιδιότητες. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, τα έργα είναι εκείνα που μένουν στον τόπο μας!!!!!

Όσον αφορά στην διατήρηση του μνημείου των πεσόντων ηρώων, που έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, αξίζει να τονιστεί πως με τη βοήθεια ειδικού συνεργείου, τα μάρμαρα τρίφτηκαν ενώ τονίστηκαν τα γράμματα του μνημείου, ασπρίστηκε ο περίβολος του μνημείου και ασπρίστηκε και καθαρίστηκε και το δάπεδο στο σημείο εκείνο.

Να σημειώσουμε, πως στις βλέψεις του Συλλόγου μας είναι να ντυθεί με πέτρα η μάντρα γύρω από το μνημείο και να προστεθεί και κάγκελο. Στις σημαντικές εργασίες που έλαβαν χώρα, νιώθουμε την υποχρέωση να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε, για τον καθαρισμό της κεντρικής εκκλησίας καθώς και για το στρώσιμο με χαλιά, που έγινε από την κυρία Αργυρώ Παπαγιαννοπούλου αφιλοκερδώς, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την φροντίδα του κεντρικού Ιερού Ναού του χωριού καθώς και των υπόλοιπων εκκλησιών.
Για την καθαριότητα του ναού, αυτή τη φορά βοήθησε και η κυρία Παναγιώτα Τσίκα και για το λόγο αυτό την ευχαριστούμε θερμά. Οι δραστηριότητες αυτές αναδεικνύουν την συλλογικότητα και την καλή συνεργασία μεταξύ των συγχωριανών μας και την επικροτούμε.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, σας παρουσιάζουμε την πρώτη σελίδα του ημερολογίου του Συλλόγου μας για το έτος 2014. Όποιος συμπατριώτης και φίλος επιθυμεί να το αποκτήσει, μπορεί να απευθυνθεί στο Σύλλογό μας, στο τηλέφωνο 6971 668 369.

Κοινωνικά:
Στις 6-10- 2013, η οικογένεια του πατριώτη μας Γρηγόρη Ξένου, υποδέχτηκε ένα νέο μέλος, ένα όμορφο κοριτσάκι.
Επίσης, στις 12-9-2013 στον κόσμο ήρθε και το κοριτσάκι της οικογένειας του συγχωριανού μας Ανδρέα Σωτηρόπουλου.
Ο Σύλλογός μας δίνει τις καλύτερες ευχές και στις δύο οικογένειες και υπόσχεται να αναζητήσει τάχιστα προσφορές για τη δημιουργία παιδικής χαράς!
Μακάρι, οι γεννήσεις στο χωριό μας να γίνονται περισσότερες κάθε χρόνο!!!!!!!
Σύλλογος των απανταχού Καρνεσιωτών (Άνω Κλειτορία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.