Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανασκεύασε τις δηλώσεις του ο κ. Δαβάκης για την έναρξη της επανάστασης του ΄21 έπειτα από ερώτημα του κ. Φραντζή

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το δημοσίευμα - βίντεο του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με δηλώσεις του υφ. Άμυνας της χώρας κ. Δαβάκη σχετικά με...

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το δημοσίευμα - βίντεο του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με δηλώσεις του υφ. Άμυνας της χώρας κ. Δαβάκη σχετικά με τα "πρωτεία" της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821 (διαβάστε εδώ) και με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Καλάβρυτα ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης δέχθηκε σχετικό ερώτημα από τον Πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας κ. Θανάση Φραντζή παρουσία του βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Νταβλούρου.
Ο κ. Δαβάκης δήλωσε επί λέξη "Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί οτι η έναρξη του Επαναστατικού αγώνα το 1821 έγινε στα Καλάβρυτα, όποιος το κάνει είναι σαν να αρνείται το ΟΧΙ του 40" 
Να σημειώσουμε οτι  ίδιος ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 1998 είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις και έπειτα από διαμαρτυρία του προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας κ. Φρατζή διασκεύασε τις δηλώσεις του.Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και τρίτη φορά να διορθώσει δηλώσεις του. 
Να δώσουμε τα εύσημα για άλλη μια φορά στον πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου κ Φραντζή που δεν αφήνει τίποτα να.... πέσει κάτω και αντιδρά άμεσα και καίρια. 

8 σχόλια

  1. Ανούσιοι τοπικισμοί και πολιτικάντηκες ψευτομαγκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δική σας θέση ποια είναι κ. Τέτοκα; Να τα αφήνουμε όλα στην τύχη; το ένα το βαφτίζουμε "πολιτικάντικες ψευτομαγκιές" το άλλο "λαικισμούς" ...τι να λέμε λοιπόν, να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε και ευχαριστω;;;;;; Αυτές οι τακτικές μας και αντιλήψεις μαςεφεραν εδω που μας έφεραν

      Διαγραφή
    2. Η δική μου θέση είναι ότι δεν έχει καμιά σημασία από που ξεκίνησε η επανάσταση. Σημασία έχει ότι ξεκίνησε.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κ.Τέτοκα...! Να ανοίξουν τα μυαλά τους μερικοί μερικοί, γιατί έχουν σκατά μέσα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κάνεις λίγο "λιανά" κ. Ανώνυμε. Πέρα από λαϊκισμούς, πολιτικές και τοπικιστικές σκοπιμότητες τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή να λέμε πάντα "δε βαριέσαι" και "ωχ αδερφέ' ; Σε μια μιζερια, αναποτελεσματικότητα και εσωστρέφεια που έφτασαν τα Καλάβρυτα να μην υπάρχουν πουθενά στο χάρτη;

      Διαγραφή
  3. Το να λέμε εμείς ότι η επανάσταση ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα κάνα δυό μέρες νωρίτερα από τη Καλαμάτα και οι Καλαματιανοί να λένε τα δικά τους, όπως καταλαβαίνετε είναι παιχνίδι για μικρά παιδιά. Και πράγματι όταν ήμουν παιδάκι του Δημοτικού-Γυμνασίου περίμενα πως και πως τις εορταστικές εκδηλώσεις της Α. Λαύρας. Φευ μεγάλωσα και δεν με ενδιαφέρουν πια. Ίσως επειδή τώρα καταλαβαίνω ότι ειδικά οι εκφωνούντες τον πανηγυρικό της ημέρας είναι είτε πολιτικάντηδες που πάσχουν για προβολή είτε συνταξιούχοι που πιστεύουν ότι είμαστε μοναδικός και φοβερός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σας κ. Τέτοκα για τους πολιτικάντηδες και τους εφήμερους υμνητές των πάντων και κατα το δοκούν. Η ένστασή μου είναι οτι οταν αυτό είναι αντικείμενο καταγραφής και ιστορικής τεκμηρίωσης οφείλουμε να υπερασπίζουμε το πραγματικό γεγονός. Δεν μπορεί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επειδή έλεκι την καταγωγή του από Λακωνία να ξεχνά τον δεσμικό του ρόλο και να βγάζει επίσημες ανακοινώσεις αγνοώντας πλήρως τα Καλάβρυτα. Δεν είναι μια καφενειακη κουβέντα αλλα δεσμική παρέμβαση και σ αυτό οφείλουμε να αντιδράσουμε.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.