HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τελεσίγραφο στους αγρότες που οφείλουν στην ΑΤΕ

Επιστολές-τελεσίγραφα που δίνουν μέχρι δέκα μέρες προθεσμία σε αγρότες δανειολήπτες της πρώην Αγροτικής Τράπεζας να εξοφλήσουν «κόκκινα»...

Επιστολές-τελεσίγραφα που δίνουν μέχρι δέκα μέρες προθεσμία σε αγρότες δανειολήπτες της πρώην Αγροτικής Τράπεζας να εξοφλήσουν «κόκκινα» δάνεια χιλιάδων ευρώ, στέλνει ο ειδικός εκκαθαριστής της τράπεζας, Νίκος Μαράντος.
Αν δεν εξοφληθούν οι οφειλές, ο κ. Μαράντος ενημερώνει τους αγρότες ότι θα δώσει τα στοιχεία τους σε εισπρακτικές εταιρείες.Αν δεν εξοφληθούν οι οφειλές, ο κ. Μαράντος ενημερώνει τους αγρότες ότι θα δώσει τα στοιχεία τους σε εισπρακτικές εταιρείες.

Σε περίπτωση που δεν προσέλθουν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, ο κ. Μαράντος ενημερώνει τους «οφειλέτες» αγρότες ότι θα δώσει τα στοιχεία τους σε εισπρακτικές εταιρείες, τρομοκρατώντας τους δανειολήπτες και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για χιλιάδες δανειολήπτες, που περίμεναν μία ρύθμιση των χρεών τους σε δόσεις, με νομοθεσία από το υπουργείο Οικονομικών, αλλά αυτή δεν έχει έρθει ακόμα, με αποτέλεσμα οι τόκοι να τρέχουν.
Η επιστολή Μαράντου προς τους οφειλέτες αναφέρει τα εξής:
Σας ενημερώνουμε ότι η οφειλή σας από τη σύμβαση 526-2004-00060-ΧΧΧ (Αριθμός Λογαριασμού Κάρτας.....) παρουσιάζει καθυστέρηση πλέον των 2170 ημερών για το ποσό των 29.563, 49 ευρώ, το οποίο εξακολουθεί να εκτοκίζεται με επιτόκιο υπερημερίας.
Καθώς ο λογαριασμός σας παραμένει σε ληξιθπρόθεσμη κατάσταση άνω των 10 ημερών, σας ενημερώνουμε ότι η ΑΤΕ υπό ειδική εκκαθάριση θα διαβιβάσει τα δεδομένα σας σε μία από τις ακόλουθες εταιρείες ενημέρωσης, δηλαδή είτε την First call, είτε τη Mellon,είτε την Cycle Credit είτε την Matrix.
Οι εταιρείες αυτές λειτουργούν σύμφωνα με το Ν 3758/2009, όπως εκάστοτε ισχύει, και είναι εγγεγραμμένες στο οικείο μητρώο όπως ο νόμος ορίζει.
Η εταιρεία που θα επιλέξει η ΑΤΕ υπό ειδική εκκαθάριση θα αναλάβει την περαιτέρω ενημέρωσή σας και τη διαπραγμάτευση του χρόνου, του τρόπου και των λοιπών όρων αποπληρωμής της ληξιπρόθεσμης οφειλής σας.
Σε περίπτωση που έχετε ήδη καταβάλλει το παραπάνω ποσό, αγνοείστε την υπενθύμιση αυτή και σας ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.