HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγχαρητήρια Επιστολή Κ. Κατσιάρη προς την Νέα Διοίκηση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου

Κυρίες-οι , «Τοίς τολμώσιν ή τύχη ξύμφορος, δηλαδή, αυτοί που τολμούν η τύχη είναι μαζί των, για πολλές-πολλές επιτυχίες, Θουκυδίδης...

Κυρίες-οι ,

«Τοίς τολμώσιν ή τύχη ξύμφορος, δηλαδή, αυτοί που τολμούν η τύχη είναι μαζί των, για πολλές-πολλές επιτυχίες, Θουκυδίδης».

Με την ετυμηγορία των συμπατριωτών μας, Καλαβρυτινών, στις πραγματοποιηθείσες 34ες τακτικές εκλογές, του Συλλόγου Σας, για την εκλογή νέων προσώπων, στα όργανα Διοίκησης, στην νέα περίοδο, εξελέγητε, ως τακτικά μέλη, καθώς και στα Αξιώματα Διοίκησης.
Για αυτήν την Δημοκρατική Εκλογή σας, προσωπικώς και εκ μέρους των μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ» ΚΑΙ της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ και ευχόμεθα, υγεία, μακροημέρευση, καλόν Αγώνα και ευόδωσην των στόχων της νέας «Αργοναυτικής» μαχητικής Εκστρατείας, του Δυνατού Συλλόγου Σας, καθώς και υπέρ των Χωριών μας, της Επαρχίας Καλαβρύτων και όχι μόνον.
Βεβαιωθείτε ό,τι η στήριξης και η συνεργασία των προσπαθειών σας, για ότι καλλίτερο, είναι δεδομένη .
Ως Εκλεγέντες, να ενθυμείστε πάντα, τα λόγια του Σόλωνα, στα πρωτινά χρόνια, «Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει, Σόλων», δηλαδή, αν μάθεις, συνηθίσεις να κυβερνάσαι, αυτοκυριαρχείσαι, θα μάθης , πώς να κυβερνάς, αφήνοντας έργο και καλές και καγαθές ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ, για τις νέες γενιές…..
Τέλος θ’ ανταποκριθούμε ευχαρίστως, σε κάθε κάλεσμα σας, για ανταλλαγή απόψεων, με στόχους νίκες, έργα και χαρές ...
Καλό ταξείδι, με το μεγάλο «Βαπόρο Σας» και με ούριους Ανέμους, για «Λιμένας Πρωτοειδωμένους».
Σας χαιρετώ, με τα Συγχαρητήρια Μας ...

Με Τιμή.
Για τα Διοικητικά Συμβούλια:
Ο Πρόεδρος
Κατσιάρης Κων/νος
Εκ Κρινοφύτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.