HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων - Ανακοίνωση για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων μετά την συνάντηση επιτροπής Καλ...

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων μετά
την συνάντηση επιτροπής Καλαβρυτινών με τον υπουργό Υγείας και τις διαβεβαιώσεις για την διατήρηση του Νοσοκομείου με την λειτουργία 14ων  κλινών. 
Η Ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το νοσοκομείο Καλαβρύτων δεν πρόκειται να κλείσει. Αυτό είναι το ποιήμα. Πρωτοακούστηκε το 2011 με τον περίπατο που έκανε στα Καλάβρυτα ο τότε πρωθυπουργός και σημερινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. Από τότε είναι άπειρες οι φορές που απαγγέλλεται.
Σε απάντηση επερωτήσεων βουλευτών στη βουλή, σε επισκέψεις στους εκάστοτε ΠΕΣΥάρχες υγείας, σε συναντήσεις με πολιτικά στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου υγείας. Πάντα το ίδιο μοτίβο και το αποτέλεσμα είναι από 40 κρεβάτια έμειναν 20 και τώρα φτάσαμε στα 14.
Από γιατρούς τείνουν να γίνουν όλοι επισκέπτες αφού έχει ήδη γίνει συνδιοικούμενο με το νοσοκομείο Αιγίου. Το προσωπικό μειώνεται δραματικά η διαθεσιμότητα και η κινητικότητά εξαγγέλθηκε για το νοσοκομείο Καλαβρύτων, και όλα αυτά με την επωδό ότι το νοσοκομείο δεν κλείνει αλλά θα αναβαθμιστεί.
Είναι τα μεγάλα ψέματα που λέγονται ανερυθρίαστα από τους εκτελεστές των μνημονιακών πολιτικών. Είναι και τα ψέματα όμως που αναπαράγονται από πρώην και νυν. Από τον Λοβέρδο έως τον Άδωνι. Και εδώ η σύσκεψη τελείωσε… Ο υπουργός είχε άλλο ραντεβού και άφησε εκεί την ουρά του, το γραμματέα και τον πεσυάρχη. Οι παριστάμενοι νύν και πρώην απεχώρησαν. Εκπλήρωσαν έτσι τους όρκους τους. Διέβησαν ως παραγοντίσκοι τις πύλες του υπουργείου υγείας και είδαν και τον υπουργό.
Άδοντες αναφώνησαν με άμεση ανακοίνωση στον τύπο «Το νοσοκομείο δεν κλείνει» και το ποιήμα συνεχίζεται. Αγωνίστηκαν όλοι αυτοί οι όψιμοι να μην κλείσει το νοσοκομείο. Μα μήπως ξέρουμε όμως πότε ειπωθεί το αντίθετο; Η χώρα σώζεται καταστρεφόμενη το νοσοκομείο σώζεται διολισθαίνοντας στο κλείσιμο.
Έτσι θέλουν να παραμυθιάσουν το λαό. Μα οι μέρες τους είναι μετρημένες. Τα ψέματα αποκαλύπτονται και όλοι αυτοί θα είναι υπόλογοι στους πολίτες. Η νέμεσης για αυτούς θα έρθει και θα είναι βαριά.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.