HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Γιαννακόπουλος: Οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στα Καλάβρυτα και ο «Μαυρογιαλούρος» Βουλευτής...

Ως Υποψήφιος Πρόεδρος της «Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης» της Ν.Δ. Καλαβρύτων και κατόπιν των γενικότερων αποτελεσμάτων των εσωκομματικώ...

Ως Υποψήφιος Πρόεδρος της «Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης» της Ν.Δ. Καλαβρύτων και κατόπιν των γενικότερων αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών στο νομό Αχαΐας κι όσα παρασκηνιακά περιήλθαν σε γνώση μου, κάνω την ακόλουθη δήλωση: 

Ο βρεφικής ηλικίας Βουλευτής της Αχαΐας θέλησε να ελέγξει με δικούς του ανθρώπους τα κομματικά όργανα στις εκλογές της Ν.Δ. και συνεχίζει…

Ειδικά, στην εκλογική διαδικασία των Καλαβρύτων, είχε τάξει σε νεαρό από τη Δημοτική Ενότητα   Κλειτορίας ότι θα τον  κάνει Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαβρύτων, εφόσον δεν θα έθετα εγώ υποψηφιότητα για τη θέση αυτή (απορία: πως αλήθεια θα το εξασφάλιζε αυτό;) κι επιπλέον, τον είχε διαβεβαιώσει  ότι  θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος (οπότε και θα εκλεγόταν σίγουρα Πρόεδρος)!
Από τη στιγμή που τελικά, εγώ ήμουν Υποψήφιος Πρόεδρος, στήριξε τελικά τον συνυποψήφιό μου (ο οποίος όλως ξαφνικά  «βρέθηκε»!)  από την πόλη των Καλαβρύτων, ο οποίος και τελικά κέρδισε τις εκλογές, έχοντας και τη στήριξη – αυτονόητα- του νεαρού από την Κλειτορία, του οποίου για τους προαναφερόμενους λόγους, είχαν ήδη «πάρει τα μυαλά του αέρα»!
   
Όλη η ανωτέρω - αστυνομικού σεναρίου πράγματι - μεθόδευση, έγινε από το  «Μαυρογιαλούρο» πολιτικό, με μοναδικό σκοπό να ελέγχει απόλυτα την ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαβρύτων.

Ο εν λόγω «πολιτικάντης», με ξέρει προσωπικά  33 χρόνια, γνωρίζει τους αγώνες μου για την παράταξη, όμως δεν το  σεβάστηκε και αντ’ αυτού επέλεξε, όπως νομίζει (!) το προσωπικό του συμφέρον.   Λυπάμαι πολύ.

Ο εν λόγω πολιτικός,  δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση να εκλεγώ Πρόεδρος, καθότι γνωρίζει, ότι δεν θα επέτρεπα ποτέ να είμαι «ελεγχόμενος», από κανένα Βουλευτή, σύμφωνα με  την κομματική και πολιτική μου αγωγή και παιδεία, που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια,  μέσα από τη συμμετοχή μου σε διάφορες κομματικές θέσεις και στα δρώμενα του κόμματος.   Άλλωστε η 35τής προσφορά μου στην παράταξη ουδέποτε είχε σχέση με πρόσωπα, αλλά με τις αρχές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της ΝΔ.

Συγκεκριμένα:
· υπήρξα επί 20 χρόνια Μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. (πρώην Ο.Κ.Ε.),
· ήμουν Μέλος του Τομέα Εργασίας της Ν.Δ.,
· ήμουν Μέλος της Ομάδας Εργασίας για τη σύνταξη του Προγράμματος της Ν.Δ. για το Πυροσβεστικό Σώμα,
· έχω υπάρξει επί 22 χρόνια εκλεγμένος συνδικαλιστής με το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο Πυροσβεστικό Σώμα, από τις τάξεις του οποίου προέρχομαι,
· ήμουν Πρόεδρος της Τ.Ο. Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας,
· είμαι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε.- ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. Αχαΐας,
· και τα τελευταία χρόνια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις οριζόμουν υπεύθυνος (Επόπτης) για την οργάνωση και διεξαγωγή των εκλογών στο Δήμο Καλαβρύτων.

Επιπλέον ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας, παρακολουθώντας τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες ανά το νομό, διάβασα ότι ο «Μαυρογιαλούρος» πολιτικός, στις αντίστοιχες εκλογές της ΔΗΜ.Τ.Ο Αιγιάλειας, εκεί δηλαδή που το αποτέλεσμα «δεν του βγήκε», «χτύπησε» διαφορετικά, κι είχε το θράσος να εκδώσει ανακοίνωση και να κατηγορεί άλλους πολιτικούς για πολιτικά παιχνίδια. Κρίμα!

Η εν γένει συμπεριφορά και μεθοδεύσεις του, θυμίζουν παλαιοκομματικές πρακτικές και τακτικές, που το κόμμα με την αναδιοργάνωση και ανασυγκρότησή του, θέλησε να αποβάλλει για να «αφήσει» το δημοκρατικό λαό της παράταξης και γενικά την κοινωνία, να εκφράζεται ελεύθερα και χωρίς παρεμβάσεις, εκλέγοντας τους εκπροσώπους του σε καίριες κομματικές θέσεις, χωρίς μεθοδεύσεις και  μικροσυμφέροντα.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας έχει νέα και ικανά στελέχη (τον Πρόεδρο Ιωάννη Μάκκα, τον Γραμματέα Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο κ.λ.π.), τα οποία με ζήλο, πολύ αγάπη για την παράταξη και συνεχείς προσπάθειες και προτάσεις, λειτουργούν προς την κατεύθυνση ανασυγκρότησης, αναδιοργάνωσης και αναζωογόνησης της παράταξης, σύμφωνα με τις νέες δομές και δημοκρατικές αλλαγές του κόμματος και πάντα με ενωτική διάθεση. Θα πρέπει να τ’ αφήσει να υπηρετήσουν απρόσκοπτα το έργο τους χωρίς να προκαλεί  δυσλειτουργίες  τόσο σε αυτά όσο και στο κόμμα.

Υπήρξα πάντα «πυροσβέστης», αποφεύγοντας ακρότητες και ενθαρρύνοντας την δημοκρατική ηρεμία  και σύνεση, για τη συνοχή της παράταξης. Η σημερινή μου δήλωση στέλνει μήνυμα προς τις παλαιοκομματικές, αρρωστημένες και αμαρτωλές αντιλήψεις, που αμαυρώνουν με τη συμπεριφορά τους την ανασυγκρότηση του κόμματος .

Παρελθόντων ετών, ο πρώτος βουλευτής Ν.Δ. Αχαΐας εκλεγόταν με άνω των 35.000 σταυρών προτίμησης και δεν μπορεί κάποιος σήμερα που δεν συγκέντρωσε ούτε 10.000 σταυρούς και των έφεραν πρώτο σε σταυρούς στην Αχαΐα λόγω των τότε «συγκυριών», να θέλει να ελέγξει τα κομματικά όργανα της  Αχαίας!

Ας  κοιτάξει  καλύτερα τα του οίκου του και ας αφήσει το κόμμα ελεύθερο να πράξει τα δέοντα και σύμφωνα με το όραμα του μεγάλου ηγέτη μας και Πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά.   

Μετά τιμής
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος
Μέλος ΝΟ.Δ.Ε – ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας 697 44 99 513
email: giannakopoulosthanasis@yahoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.