HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Panos Emporio» ο Καλαβρυτινός που κατέκτησε την Ευρώπη

Ο Έλληνας σχεδιαστής από τα Καλάβρυτα που κατέκτησε τη διεθνή μόδα με έδρα του τη Σουηδία, ο άνθρωπος που τόλμησε να τα βάλει με τον παν...

Ο Έλληνας σχεδιαστής από τα Καλάβρυτα που κατέκτησε τη διεθνή μόδα με έδρα του τη Σουηδία, ο άνθρωπος που τόλμησε να τα βάλει με τον πανίσχυρο δισεκατομμυριούχο Ντόναλτ Τραμπ, αποσύροντας τη συμμετοχή της Σουηδίας από τον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», υπερασπιζόμενος την πεποίθησή του πως μια πρέσβειρα της ομορφιάς πρέπει να διαθέτει κυρίως προσωπικότητα, ο Πάνος Παπαδόπουλος παρουσιάζει για πρώτη φορά τη δουλειά του στην Αθήνα.

Η 14η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας ξεκινά σήμερα 18/10 και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα
Η επίδειξη του δημιουργού της φίρμας «Panos Emporio» θα ανοίξει σήμερα τη 14η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας (Athens Χclusive Designers Week), που θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ο Πάνος Παπαδόπουλος είναι ο αγαπημένος σχεδιαστής της Σκανδιναβίας και όχι μόνον, καθώς η εταιρεία του εκπροσωπείται σε 30 διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη αλλά και στην Καραϊβική.
Τα μαγιό της «Panos Emporio» έχουν κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο και διαθέτουν πιστούς επώνυμους θαυμαστές από διάσημους σταρ έως μέλη βασιλικών οικογενειών. Ο ετήσιος τζίρος της εταιρείας παραμένει ιδιαίτερα υψηλός παρά την οικονομική κρίση.

Ο δρόμος της επιτυχίας ωστόσο για τον Πάνο Παπαδόπουλο ήταν μακρύς και γεμάτος εμπόδια. Αγάπησε τη Σουηδία τυχαία, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε στα 18 του. Σπούδασε μηχανολογία και κοινωνιολογία για να μεταπηδήσει λίγο αργότερα στη μόδα, που ήταν και η μεγάλη του αγάπη. Στο μεταξύ δούλευε ευκαιριακά, όπου έβρισκε, για να μπορεί να επιβιώσει.
«Ηθελα να παρουσιάσω τη δουλειά μου στην πατρίδα μου, ειδικά τώρα που η Ελλάδα περνάει δύσκολα. Θέλω να περάσω αισιόδοξα μηνύματα. Θέλω να πω πως η οικονομική κρίση μαστίζει πολλές χώρες και πως θα πρέπει να είμαστε δραστήριοι, επίμονοι και υπομονετικοί» μας λέει ο ίδιος.
Παράλληλα, μας μεταφέρει την αρνητική εικόνα που μεταδίδουν για την Ελλάδα τα σκανδιναβικά ΜΜΕ : «Εδώ και μία διετία ακούγονται τρελά πράγματα για την Ελλάδα. Οι Ελληνες, παρουσιάζονται ως τεμπέληδες που κάθονται όλοι μέρα στα καφενεία, παίρνουν σύνταξη από τα 40 τους και δεν πληρώνουν τους φόρους τους. Κάνω αγώνα να τους πείσω πως για τα λάθη κάποιων πολιτικών δεν μπορεί να διασύρεται ένας ολόκληρος λαός».
Ο Πάνος Παπαδόπουλος καλεί του νέους να παραμείνουν στην Ελλάδα: «Λέω όχι στη φυγή. Τα νέα παιδιά δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Πρέπει να μείνουν εδώ, να αγωνιστούν με όπλα το ταλέντο και την υπομονή τους, και να αλλάξουν την εικόνα της Ελλάδας που βγαίνει προς τα έξω». Αυτή η κακή εικόνα άλλωστε, όπως εκτιμά, είναι η αιτία που οι ξένοι αποφεύγουν να συνεργαστούν με Έλληνες επιχειρηματίες.
Ο ίδιος έχει βιώσει αυτήν την καχυποψία, όταν στην αρχή της καριέρας του ζήτησε ένα μικρό δάνειο από μια σουηδική τράπεζα και δέχτηκε αρνητική απάντηση, επειδή ο προηγούμενος Έλληνας πήρε τα χρήματα και έφυγε από τη χώρα...
23 οίκοι και αφιέρωμα στον Ασλάνη
Η φετινή Εβδομάδα Μόδας, η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα, θα φιλοξενήσει πολλούς ακόμη σχεδιαστές και οίκους -23 συνολικά-, μεταξύ των οποίων και οι Μάκης Τσέλιος, Mitropoulos, Laskaris, Escada, Kathy Heydels, Faliakos, K. Mitrovgenis, Celebrity Skin κ.ά. Στον χώρο της διοργάνωσης θα λειτουργεί εκθεσιακό αφιέρωμα στον πρόσφατα χαμένο Μιχάλη Ασλάνη, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός σχεδίου μόδας.
από: ethnos.gr
Διαβάστε και ΕΔΩ http://www.kalavrytanews.com/2010/01/panos-emporio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.