HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιατροί και Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων: Είναι Αδίστακτοι Μην τους Πιστεύετε

Αιχμηρή Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσαν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων σχετικά με δημοσιεύματα για το υπό σκέψη ...

Αιχμηρή Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσαν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων σχετικά με δημοσιεύματα για το υπό σκέψη σχέδιο της Κυβέρνησης για να μετατραπεί  το Νοσοκομείο Καλαβρύτων σε τραυματιολογικό κέντρο και να καταργηθεί μία ή περισσότερες κλινικές (διαβάστε ΕΔΩ)


Η Ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες που διαρρέουν έντεχνα δια μέσου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Υπουργείου Υγείας επιβεβαιώνουν το προαναγγελθέντα θάνατο του Νοσοκομείου
Το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής. Δηλαδή χωρίς ούτε μια μέρα νοσηλεία. Χωρίς φάρμακα. Χωρίς εξετάσεις.

Προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι με αναγγελία δημιουργίας τραυματολογικού κέντρου στη θέση της κλινικής που κλείνει  Τραυματολογικό κέντρο χωρίς χειρουργεία, χωρίς μονάδα αίματος, χωρίς γιατρούς, χωρίς…..
Ένα υπερσύγχρονο  όπως λένε, τέτοιο κέντρο έχει δεκαπλάσιο κόστος λειτουργίας από την παθολογική κλινική που λειτουργεί σήμερα.
Τους πιστεύετε;
Εκτός αν εννοούν μια βελόνα, δυο ράμματα και ένα γιατρό!!
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ
Το μόνο που μπορεί να τους σταματήσει είναι η οργή του λαού

Καλούμε Κατοίκους, Φορείς, Οργανώσεις και Συλλόγους της Περιοχής μας να καθορίσουμε άμεσα τις μορφές κινητοποίησης.
Ενημερώνουμε για όσα υπό κρυπτόν σχεδιάζονται και ζητάμε από αρμοδίους – Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο – την δημόσια τοποθέτησή τους, για να μην μας λένε ότι δεν τα γνώριζαν.

Η Μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων και τα χωριά μας δεν αξίζουν αυτήν την αντιμετώπιση.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.