HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Παγκαλαβρυτινής Ένωσης με εκπροσώπους Καλαβρυτινών Συλλόγων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης στην Αθήνα, μεταξύ εκπροσώπων καλαβρυτιν...



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης στην Αθήνα, μεταξύ εκπροσώπων καλαβρυτινών συλλόγων και της διοίκησης της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης έπειτα από πρόσκληση της τελευταίας για να συζητηθούν προτάσεις, να γίνει ανταλλαγή απόψεων και θεσεων ωστε να διαμορφωθεί ένα αναπτυξιακό πλαίσιο ενταγμένο σε συλλογική προσπάθεια. 

Παραβρέθηκαν περίπου 20 εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, κ. Σοφιανόπουλος από Σοποτό, κ Καυγάς από Δάφνη, κ. Μούσιας και Κριμπέλης από Λυκούρια, κ Καμπέρος Χρήστος από Κλειτορία, κ. Ραβαζούλας και Παναγιώτης  Παναγιωτόπουλος από Αγράμπελα, κ Φράγκος από Λειβαρτζί, κ. Σιώτος από Σκοτάνη, κ Μπαλαφούτας από Άνω Κλειτορία, κ. Βαγενάς από Παλανητέρου, κ. Πετμεζάς από Λουσούς, κ. Μούσης από Παγκρατί, κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος από Καστέλι, κ Παντούλης από Καστριά, κ. Μητρόπουλος από Φίλια, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλαβρυτινών Αθήνας κ Σωτήρης Τσενές, ο εκδότης και διευθυντής της "Φωνής των Καλαβρύτων κ Πάνος Τσαπάρας κ. αλλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, το πλαίσιο της συνάντησης ήταν: η προετοιμασία της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-20, συζήτηση για το επόμενο ΕΣΠΑ, με άξονες: 
1. Ανάπτυξη ανταγωνιστικότητας 2. Καινοτομία 3. Δημιουργία θέσεων εργασίας και Απασχόλησης 4. Στήριξη του αγροτικού τομέα 5. Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας 6. Στήριξη του πολιτισμού και σύνδεση του με την ανάπτυξη 7. Ενδυνάμωση και στήριξη κοινωνικών δομών και ιδιαίτερα σε κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες. Κύριος στόχος η ομαδοποίηση και η συλλογικότητα και η δραστηριότητα όλων.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις (πιθανόν σε Καλάβρυτα η και Πάτρα)  για την ανταλλαγή απόψεων και η διαμόρφωση των τελικών προτάσεων.  





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.