HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού στις κινητοποιήσεις

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να κλείσει το Νοσοκομείο Καλαβρύτων...

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να κλείσει το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και την αμέριστη συμπαράστασή του σε γιατρούς και εργαζομένους για τον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα.
Με την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας και την κατάργηση της παθολογικής κλινικής διαλύεται και η υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων του Ορεινού Δήμου Καλαβρύτων. Η αξία, η σημασία και η προσφορά του είναι ανεκτίμητη, γι’ αυτό η ύπαρξη και η συνέχισή του είναι ανάγκη για όλους μας .
Ήδη από τις αρχές του τρέχοντος έτους η περιοχή μας έχει πληγεί με την κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ – ΙΚΑ) αναγκάζοντας τους κατοίκους να μετακινούνται στο Αίγιο για την εξυπηρέτησή τους, αργότερα με τη συγχώνευση σχολείων, τώρα με το Νοσοκομείο, που παρά τις διαβεβαιώσεις των ιθυνόντων ότι δεν θα κλείσει όλα δείχνουν το αντίθετο.
Εμείς δηλώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε στην κινητοποίηση που αποφασίστηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 αλλά και σε όσες δράσεις διοργανωθούν στην περιοχή μας για το σκοπό αυτό και καλούμε την τοπική κοινωνία να ξεσηκωθεί και να ενεργήσει δυναμικά προκειμένου να αποτραπεί αυτός ο σχεδιασμός της κυβέρνησης.

Το ΔΣ του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.