HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Μήνυμα συμπαραστάσεως προς τον ευσεβή λαό των Καλαβρύτων Αγαπητέ μου Κύριε Δήμαρχε, Τέκνα μου εν Κυρίω αγαπητά των Καλ...


Μήνυμα συμπαραστάσεως προς τον ευσεβή λαό των Καλαβρύτων

Αγαπητέ μου Κύριε Δήμαρχε,

Τέκνα μου εν Κυρίω αγαπητά των Καλαβρύτων,

Πολύ θα ήθελα να ευρίσκωμαι σήμερα κοντά σας, ώστε να ενώσω μαζί με όλους εσάς, κληρικούς και λαϊκούς, και τη δική μου φωνή διαμαρτυρίας για το έγκλημα, το οποίον επιχειρούν οι αρμόδιοι Κρατικοί Παράγοντες, δηλ. το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων!

Εάν κλείσουν και το Νοσοκομείο μας, τότε η μαρτυρική και ιστορική Επαρχία μας καταδικάζεται εις θάνατον! Δεν πλήττονται μόνον όσοι ακόμη με ηρωϊσμό επιμένουν να κατοικούν σε μια ορεινή περιοχή, η οποία έχει τόσες και τόσες ελλείψεις! Εάν κλείσουν και το Νοσοκομείο μας, πλήττεται συγχρόνως και το πλήθος των τουριστών, οι οποίοι από τα πέρατα της γης επισκέπτονται τα ιστορικά Μοναστήρια μας όπως π.χ. του Μεγάλου Σπηλαίου και της Αγίας Λαύρας ή τα λοιπά αξιοθέατα της περιοχής, όπως είναι τα Σπήλαια των Λιμνών κλπ. Πλήττεται γενικώτερα η τουριστική υποδομή της περιοχής, όπως είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού κλπ. Δεν νοείται Χιονοδρομικό Κέντρο χωρίς πλησιόχωρο Νοσοκομείο!

Ζητάμε, λοιπόν, να παραμείνει αλώβητη και ως έχει σήμερα η υποδομή του Νοσοκομείου μας, διότι το Νοσοκομείο μας με το εξαιρετικό ιατρικό και το υπόλοιπό επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του προσφέρει ανεκτίμητες Υπηρεσίας στην Κοινωνία ολόκληρης της Επαρχίας των Καλαβρύτων. Ζητάμε να μη γίνει καμιά μεταβολή προς το χειρότερο και καμιά υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας. Το χρειαζόμαστε όλοι! Ο Λαός των Καλαβρύτων, οι Μοναχοί μας, τα Γηροκομεία μας, οι πολυπληθείς επισκέπτες μας! Όλοι μας εδώ ψηλά είμαστε ακρίτες! Όλοι μας βιώνουμε το μαρτύριο του χειμώνος, όταν κλείνουν οι οδικές αρτηρίες! Τότε αισθανόμαστε ως φυλακισμένοι! Το Νοσοκομείο των Καλαβρύτων είναι μια πηγή, από την οποία αντλούμε παρηγοριά, δύναμη και ελπίδα! Ας προσέξουν οι αρμόδιοι. Είμαστε δίπλα σας και θα παραμείνουμε κοντά σας στο δίκαιο αυτό αγώνα σας.

Με πατρική αγάπη
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ο Ηγούμενος της Αγίας Λαύρας Ευσέβιος
αναγιγνώσκει το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.