HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Ευχαριστήρια επιστολή της σχολικής κοινότητας για Δωρεά βιβλίων στη σχολική βιβλιοθήκη

Οι Διευθυντές και οι σύλλογοι των διδασκόντων της σχολικής κοινότητας του Συγκροτήματος Β/θμιας Εκπ/σης «Ευσέβιος Κηπουργός» (Γυμνάσιο,...

Οι Διευθυντές και οι σύλλογοι των διδασκόντων της σχολικής κοινότητας του Συγκροτήματος Β/θμιας Εκπ/σης «Ευσέβιος Κηπουργός» (Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο, ΕΠΑΛ) θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια τον κο Βεργάκη Νικόλαο για την προσφορά του, να δωρίσει από την προσωπική του βιβλιοθήκη εγκυκλοπαίδειες στη σχολική βιβλιοθήκη των σχολείων μας. Η προσφορά  αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία για εμάς, μαθαίνοντας ότι δεν έλκει την καταγωγή του, τόσο ο ίδιοα όσο και η σύζυγό του από την περιοχή μας, αλλά είναι φίλοι της. 
Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι η βιβλιοθήκη του σχολείου μας είναι πολύ πλούσια και δραστήρια, χάρη στις προσπάθειες και το μεράκι εκπαιδευτικών που εργάστηκαν σ’ αυτήν, καθώς και στις προσφορές ανώνυμων και επώνυμων πολιτών και αποτελεί, χωρίς υπερβολή, το «καμάρι» των σχολείων μας αλλά και της πόλης μας. Γι’ αυτό η δική σας συνεισφορά, όπως και άλλες παρόμοιες, αποτελούν πραγματικό «οξυγόνο» για τη νεολαία και την πόλη μας.

Ο Διευθυντής
Σπανός Βασίλειος




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.