HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγγραφές μελών και Ενίσχυση της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

Τα τελευταία χρόνια είχε ατονήσει από την διοίκηση της  η  Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων  η είσπραξη συνδρομών και η ενημέρωση των μελών γι...

Τα τελευταία χρόνια είχε ατονήσει από την διοίκηση της  η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων  η είσπραξη συνδρομών και η ενημέρωση των μελών για τις δραστηριότητές της. Η μόνη συμμετοχή και αυτή ελάχιστη ήταν στις διαδικασίες των εκλογών διοικητικού συμβουλίου.
Η Διοίκηση λοιπόν αποφάσισε να υπάρξει μια διαδικασία εκκαθαρίσεως του μητρώου μελών και επανεγγραφής αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό στην περιοχή.
Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζουμε , η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων πρέπει να επιβιώσει και να συνεχίσει τις πλούσιες δραστηριότητές της.
Σας παρακαλούμε να παραμείνετε ή να γίνετε μέλος της Α.Ε.Καλαβρύτων καταβάλλοντας την συνδρομή σας για το 2013 με τους εξής τρόπους:
Καταβολή στον πρόεδρο της ομάδας Κον Πορετσάνο Κωνσταντίνο (κατάστημα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" τηλ:6955499535) ή στον λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα 364/480109-12 σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και αιτιολογία συνδρομή 2013.
Η συνδρομή για το 2013 ανέρχεται στα 10,00 €
Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος
ΠΟΡΕΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.