HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαμαρτυρία Γονέων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την μεταφορά των μαθητών

Συγκέντρωση στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, έχει προγραμματίσει σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐ...

Συγκέντρωση στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, έχει προγραμματίσει σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με όλες τις ενώσεις Γονέων του νομού Αχαΐας.
Κεντρικό ζήτημα και θέμα που θα τεθεί στην συγκέντρωση είναι το μεγάλο και κρίσιμο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.
Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων, είναι ένα πρόβλημα με μεγάλες προεκτάσεις στην μαθητική κοινότητα που αγγίζει ακόμα και τις πολλές απουσίες των παιδιών από τα μαθήματα τους στο σχολείο.
Επίσης η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας καλεί και τους δασκάλους και καθηγητές, στο πνεύμα της αλληλεγγύης να είναι δίπλα στον αγώνα των γονέων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, υπολογίζεται πως 2.500 μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στα σχολεία τους, καθώς δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο και είναι αναγκασμένοι αντί να βρίσκονται στις σχολικές αίθουσες να παραμένουν "εγκλωβισμένοι" στα σπίτια τους.
από: skaipatras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.