HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Τρύγος στην Κερασιά Καλαβρύτων φωτο Φωτεινή Γιαννοπούλου Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει ...

Τρύγος στην Κερασιά Καλαβρύτων
φωτο Φωτεινή Γιαννοπούλου
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει τους κατόχους νομίμων αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, των οποίων η σταφυλική παραγωγή τους προορίζεται για οινοποίηση, ότι υποχρεούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠ.Α.Α.Τ., δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους αμέσως μετά τον τρύγο και όχι αργότερα από τις 15 Νοεμβρίου.

Οι παραγωγοί έχουν την ευθύνη για την έγκαιρη, πλήρη και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων που υποβάλουν. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ανωτέρω υπηρεσία και στα τηλέφωνα 26313-61619 (κ. Φλούντζης Κων/νος) και 26313-61674 (κ. Μπαρμπετάκη Αφροδίτη).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.