HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

To ΚΕΤΧ Πάτρας γιόρτασε μαζί με τον Παγκαλαβρυτινό τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του

Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο διοικητής του ΚΕΤΧ στην Πάτρα, για των εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, σήμερα Τρίτη 10 Σεπτ...

Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο διοικητής του ΚΕΤΧ στην Πάτρα, για των εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ένα χορευτικό τμήμα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοποννήσου. Ο διοικητής Ταξίαρχος Χρήστος Λαμπρινάκης σε σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στην πολύχρονη ιστορία του Στρατοπέδου και ευχαρίστησε τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού και του Δήμου Πατρέων για την συμμετοχή τους.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, οι βουλευτές Αθ. Νταβλούρος και Βασ. Χατζηλάμπρου, πρώην διοικητές, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί , στρατιώτες καθώς και το πολιτικό προσωπικό του Στρατοπέδου. Ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Αθ. Φραντζής ευχαρίστησε τον διοικητή για την πρόσκληση και την φιλοξενία, ευχόμενος το ΚΕΤΧ να συνεχίσει για πολλά πολλά χρόνια την λειτουργία του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.