HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στελέχη της Ν.Δ. Καλαβρύτων έχουν ήδη υποσχεθεί στήριξη σε υποψήφιο Δήμαρχο...

Στα πλαίσια των επισκέψεων και επαφών του νέου Προέδρου, Ιωάννη Μάκκα, με κομματικά στελέχη και φορείς, επισκέφθηκε την πόλη των Καλαβ...



Στα πλαίσια των επισκέψεων και επαφών του νέου Προέδρου, Ιωάννη Μάκκα, με κομματικά στελέχη και φορείς, επισκέφθηκε την πόλη των Καλαβρύτων και την Κλειτορία στις 30-08-2013, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, και το μέλος Αθανάσιο Γιαννακόπουλο, και με παρόντα τον Βουλευτή Ν.Δ. Αχαΐας Αθανάσιο Νταβλούρο, ο οποίος στηρίζει την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο νέος Πρόεδρος, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος, κατά την οποία συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα οργανωτικά του κόμματος, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα πάντα με το έγκυρο ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, στη συνάντηση των στελεχών συζητήθηκε και η στήριξη υποψηφίου από την Νέα Δημοκρατία για τον Δήμο Καλαβρύτων και το όνομα του Σωτήρη Δουκλία όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας απέβησαν άκαρπες -μάλιστα υπήρξε και ένταση- αφού πέντε στελέχη των Καλαβρύτων έχουν ήδη υποσχεθεί στήριξη σε άλλον υποψήφιο......

Να θυμίσουμε οτι ακριβώς το ίδιο σκηνικό από τα ίδια στελέχη είχε δημιουργηθεί και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την άρνηση τους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του αείμνηστου τ.Δημάρχου Παϊων Κώστα Ασημακόπουλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.