HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ασημακόπουλο

Το Γιώργο Ασημακόπουλο, στο στερνό αντίο, τίμησαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, πολλοί φίλοι, πατριώτες, επώνυμοι και πολιτι...

Το Γιώργο Ασημακόπουλο, στο στερνό αντίο, τίμησαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γεώργιος Λαζουράς, πολλοί φίλοι, πατριώτες, επώνυμοι και πολιτικοί…..

Πλήθος  κόσμου, συγγενών, συγχωριανών Καστελλιωτών, Καλαβρυτινών, φίλων, συναδέλφισσες και συνάδελφοι επιστήμονες από το χώρο της δικαιοσύνης,  πολιτικοί, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, είπαν σήμερα  12 Σεπτεμβρίου 2013 και Ω/15:00 στο 1Ο Νεκροταφείο Αθηνών, το στερνό αντίο  στον υπέροχο άνθρωπο, πολιτικό και επιστήμονα συμπατριώτη μας, Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο και  συνόδευσαν  στην τελευταία του κατοικία.
Πέραν του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, τίμησαν την μνήμη του με την παρουσία τους μεταξύ των άλλων και πολλοί επώνυμοι: Τέως Υπουργός Εργασίας και Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου από τα Λυκούρια Καλαβρύτων, Αντώνης Λιβάνης Διευθυντής Γραφείου του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Παναγιώτης Κρητικός Τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου Δικηγόρος – Τέως Υπουργός Εργασίας από την Πάτρα, Διονύσιος Μπουλούκος Τέως Βουλευτής, Ιωάννης Γαβρίλης Τέως Εισαγγελέας Αρείου Πάγου –Τέως Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, Θεόδωρος Κανελλόπουλος Δικαστής –Πρόεδρος Εφετών από την Κέρτεζη Καλαβρύτων, Φώτης Μακρής Τέως Εισαγγελέας Αρείου Πάγου,  Μιχαήλ Κοντογιώργης  Τέως  Εισαγγελέας από το Καστέλλι Καλαβρύτων,    Γεώργιος Μητρόπουλος Δικηγόρος – Πολιτευτής Ν.Δ. Αχαΐας από τα Φίλια Καλαβρύτων, Φίλιππος Ανδριόπουλος Δικηγόρος από τον Κλείτορα Καλαβρύτων,  Γεώργιος Παναγόπουλος Δικηγόρος από τα Φίλια Καλαβρύτων, Αθανάσιος Κανελλόπουλος Δικηγόρος από την Κέρτεζη Καλαβρύτων, Σταύρος Μουγγολιάς Δικηγόρος από τη Σκοτάνη Καλαβρύτων, Ιωάννης Παπαδημητρόπουλος Δικηγόρος από το Πλανήτερο Καλαβρύτων, Λουκάς Μηλιτσόπουλος Δικηγόρος από το Πλανήτερο Καλαβρύτων,  και πολλοί άλλοι επιστήμονες από το χώρο της επιστήμης του και της πολιτικής, που δεν ήταν γνωστοί όμως σε εμάς, και ζητάμε συγγνώμη για την μη αναφορά του ονόματός τους.
Το πένθος και η θλίψη ήταν μεγάλη  για την απώλειά του, και ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων….
Τον επικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς,  ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στον άνθρωπο Γιώργο Ασημακόπουλο, τον επιστήμονα, τον πολιτικό,  τον πατριώτη,  και στην προσφορά του στην περιοχή των Καλαβρύτων, με τέτοιο χαρακτηριστικό λόγο που απέδωσε την πλήρη εικόνα του εκλεκτού συμπατριώτη μας,  φίλου  του και συναδέλφου του δικηγόρου.   Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων σε έκτακτη Συνεδρίασή του, αποφάσισε στη μνήμη του εκλιπόντος, να ονομάσει τον κεντρικό δρόμο εισόδου στο Καστέλλι Καλαβρύτων ως «ΟΔΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» καθώς επίσης και να  προσφέρει στο Σύλλογο του χωριού του, 1.000€ από το Δήμο, για την κάλυψη διαφόρων αναγκών,  τον οποίο Σύλλογο ίδρυσε, στήριζε και αγαπούσε .
Υπέροχε και αγαπητέ συγχωριανέ μας Γιώργο, και πάλι με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, για την προσφορά σου στο Καστέλλι, σου λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ,  αντίο και καλό ταξίδι…..!!!!
Και από κει ψηλά στον ουρανό που βρίσκεσαι,  πάλι ενίσχυσες χρηματικά το χωριό σου, από την προσφορά του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά,  ο οποίος ενήργησε έτσι, χάριν της μεγάλης αγάπης και εκτίμησης που έχαιρε το πρόσωπό σου…!!!!
Ο Σύλλογός μας, πλέον του ότι έχει αποφασίσει να ονομάσει την Αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο  Καστελλίου «ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ», τα 1.000€ του Δήμου Καλαβρύτων, θα τα διαθέσει μετά από απόφαση του Δ.Σ.,  σε έργο που θα έχει αναφορά σε κάποια από τις επιθυμίες  σου που γνωρίζουμε……!!!
Αιωνία σου η μνήμη………!!!!
Γιώργο, θα μείνεις αξέχαστος στις καρδιές όλων μας…..!!!!
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.