HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με...καριοφίλια μας θέλει η Τρόικα - Απαιτεί το κλείσιμο ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ

Με ...καριοφίλια μας θέλει η τρόικα και οι δανειστές μας αφού απαιτούν το άμεσο κλεισιμο των εγροστασίων της αμυντικής μας βιομηχανί...



Με ...καριοφίλια μας θέλει η τρόικα και οι δανειστές μας αφού απαιτούν το άμεσο κλεισιμο των εγροστασίων της αμυντικής μας βιομηχανίας. Συγκεκριμένα με e-mail που έστειλε στον υπουργό Οικονομικών η τρόικα απαίτησε το κλείσιμο των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ, με άμεσες απολύσεις και μάλιστα χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων

Το θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το Μαξίμου, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για το μέλλον των κρατικών αμυντικών βιομηχανιών και τη διατήρηση θέσεων εργασίας και αυτό διότι δεν είναι σαφές αν η Τρόικα θα πειστεί να ξαναρχίσει ο διάλογος και να τεθούν επί τάπητος δυσμενή -για τους εργαζομένους- σενάρια ή θα επιμείνει στη θέση της για άμεσο κλείσιμο των κρατικών βιομηχανιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.