HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο τ. Κοινοτάρχης Κλειτορίας Β. Ντέντες γράφει για τον Γεώργιο Ασημακόπουλο

Γεώργιος Ασημακόπουλος   -      Βασίλειος Ντέντες Ο Βασίλειος Ντέντες, τέως Κοινοτάρχης Κλειτορίας Καλαβρύτων, θυμάται και γράφει στη ...

Γεώργιος Ασημακόπουλος   -      Βασίλειος Ντέντες
Ο Βασίλειος Ντέντες, τέως Κοινοτάρχης Κλειτορίας Καλαβρύτων, θυμάται και γράφει στη μνήμη του συμπατριώτη μας Γεώργιου Ασημακόπουλου.
Ο Γεώργιος Σπύρου Ασημακόπουλος 1987 ήταν γενικός Γραμματέας του τότε Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ήμουν τότε Κοινοτάρχης της Κοινότητας Κλειτορίας και μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο τον επισκέφθηκα στη γενέτειρά του το Καστέλλι Καλαβρύτων, όπου ήταν σε άδεια. Του μίλησα για το οξύ πρόβλημα της ύδρευσης της Κοινότητας και μου είπε να πάω στην Αθήνα. Πράγματι πήγα αμέσως στην Αθήνα και πήγαμε μαζί στον αείμνηστο Μένιο Κουτσόγιωργα που ήταν Υπουργός.
Ο λεβέντης ντόμπρος Μένιος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του και σε χρόνο αστραπή η Κοινότητά μου η Κλειτορία πήρε 30.000.000 δραχμές ποσό πρωτόγνωρο για μια Κοινότητα όπως ήταν η Κλειτορία. Αμέσως μετά από μελέτη ξεκίνησε η αντικατάσταση του παμπάλαιου και με σωλήνες αμιάντου (καρκινογόνες), η ολοκλήρωση του εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κλειτορίας.
Η Κλειτορία ξεδίψασε και οι κάτοικοί της θυμούνται το καλό που έκανε ο αείμνηστος Γεώργιος Ασημακόπουλος. ‘Άλλο ένα μεγάλο έργο που έγινε στην Κλειτορία μετά από μεγάλο αγώνα είναι το Δικαστικό Μέγαρο Κλειτορίας και Καλαβρύτων, προσωπικό έργο του κ. Γεώργιου Σπύρου Ασημακόπουλου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με το άφθονο νερό που έφερε η Κλειτορία από τις πηγές του Αροανίου ποταμού, πήραν νερό η Γλάστρα, η Καλλιθέα, ο οικισμός Κερασιά και ο οικισμός Σκαρπέϊκα.
Εγώ, ο τέως Κοινοτάρχης της Κλειτορίας και οι δημότες της, ευγνωμονούν και θα θυμούνται για πάντα τον αείμνηστο Γεώργιο Σπύρου Ασημακόπουλο.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Ο τέως Κοινοτάρχης Κλειτορίας
Βασίλειος Ντέντες



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.