HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξέπνευσε τα ξημερώματα η άτυχη συμπατριώτισσα μας από το Λεχούρι

Δυστυχώς έχασε την μάχη με τη ζωή η συμπατριώτισσα μας,  Ρεν. Αριστ. που προχθές 20 Αυγούστου έπεσε σε γκρεμό στο Λεχούρι Καλαβρύτων Αχαΐ...

Δυστυχώς έχασε την μάχη με τη ζωή η συμπατριώτισσα μας,  Ρεν. Αριστ. που προχθές 20 Αυγούστου έπεσε σε γκρεμό στο Λεχούρι Καλαβρύτων Αχαΐας στη θέση Κεφαλόβρυσο.  Η γυναίκα που είχε επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής της , για να παραθερίσει λίγες μέρες, στο σημείο εκείνο, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της. 
Ο σύζυγό της που βρίσκονταν μαζί της κάλεσε αμέσως βοήθεια και στον τόπο έφτασαν κάτοικοι του χωριού και αθενοφόρο με ιατρό από το Κ.Υ. Κλειτορίας. Η ανάσυρση της όμως ήταν αδύνατη και κλήθηκε η Πυροσβεστική Καλαβρύτων όπου ανέσυρε την τραυματία και οδηγήθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομέιο Τρίπολης. Τα σοβαρά όμως τραύματα στο κεφάλι δεν άφησαν περιθώρια παρά τις προσπάθειες των ιατρών. Στις 4:30 σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Η εξόδιος  ακολουθία της Αριστέας Ρενιέρη - Περσάνη θα ψαλεί αύριο Σάββατο 23 Αυγούστου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00.  
Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Αιωνία της η Μνήμη 

Να σημειώσουμε ότι ζωτικά όργανα της εκλιπούσης με απόφαση της οικογενείας  δόθηκαν στο Νοσοκομείο, χαρίζοντας ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.