HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση Λαζουρά, Μιχελάκη με θέμα τον διαχωρισμό του Δήμου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS , χθες το απόγευμα, 28.8, αντιπροσωπεία Καλαβρυτινών με επικεφαλής τον Δήμαρχο...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, χθες το απόγευμα, 28.8, αντιπροσωπεία Καλαβρυτινών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. Αθανάσιο Νταβλούρο, συναντήθηκαν με τον υπουργό εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη. Αντικείμενο της συνάντησης που κράτησε περίπου μια ώρα ήταν το ενδεχόμενο διαχωρισμού του Ενιαίου Δήμου Καλαβρύτων σε δύο Δήμους. Ο κ. Μιχελάκης πάντα σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, απέκλεισε ουσιαστικά το ενδεχόμενο της διάσπασης του Δήμου Καλαβρύτων με την αιτιολογία οτι αυτό θα δημιουργήσει και άλλα παρόμοια αιτήματα και δεν είναι στα άμεσα, τουλάχιστον, σχέδια του υπουργείου μια τετοια μεταρρύθμιση. 
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου κ. Λαζουρά και του βουλευτή κ. Νταυβλούρου οι Καλαβρυτινοί,  κ. Κοντογιάννης Γιώργος, Δουκλιάς Σωτήριος και Καράς Βασίλειος.

Να σημειώσουμε οτι αμέσως μετά την συνάντηση της Καλαβρυτινής αντιπροσωπείας το γραφείο του υπουργού επισκέφθηκε και αντιπροσωπεία από την Αιγιάλεια με το ίδιο αντικείμενο συζήτησης.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.