HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εικόνες από το τραγικό περιστατικό στο Κάνδαλο Καλαβρύτων

Η τραγική είδηση έφτασε νωρίς το πρωί και είναι ένα ακόμα περιστατικό αποτέλεσμα αναμμένου τζακιού. Στις φωτογραφίες βλέπετε ότι απέμειν...


Η τραγική είδηση έφτασε νωρίς το πρωί και είναι ένα ακόμα περιστατικό αποτέλεσμα αναμμένου τζακιού. Στις φωτογραφίες βλέπετε ότι απέμεινε από το σπίτι στο Κάνδαλο Καλαβρύτων όπου σήμερα τα χαράματα βρήκε τραγικό θάνατο η 72χρονη Αναγνωστοπούλου Κωνσταντίνα του Αθανασίου.
Η άτυχη γυναίκα που διέμενε μόνη της δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της. Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν άμεσα 4 οχήματα με 8 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων αλλά η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

 Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Την Κυριακή 17-Φεβρουαρίου 2013 και περί ώρα 06:10, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά, σε διώροφη κατοικία, στην Τ.Κ. Κανδάλου, του Δήμου Καλαβρύτων, στην Π.Ε.Αχαϊας .
Στο συμβάν επενέβησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, άμεσα, οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν και ανέσυραν νεκρή, την Α.Κ., 72 ετών.
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιά διερευνώνται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.
Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς
Βασίλειος Αθ.Αλεξόπουλος
Ανιπύραρχος





Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.