HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγικός και αδόκητος θάνατος στο Κάιρο του συμπατριώτη μας (Βερσίτσι) π.Ισιδώρου Σαλάκου

Συγκλονισμένοι μάθαμε την τραγική είδηση του ξαφνικού χαμού του συμπατριώτη μας (από το Δεχούνι Καλαβρύτων) π.Ισιδώρου Σαλάκου. Συγκλονισμέν...

Συγκλονισμένοι μάθαμε την τραγική είδηση του ξαφνικού χαμού του συμπατριώτη μας (από το Δεχούνι Καλαβρύτων) π.Ισιδώρου Σαλάκου. Συγκλονισμένο είναι και το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας από τον αδόκητο θάνατο του  π.Ισιδώρου Σαλάκου, Μέγα Εκκλησιάρχη του Αλεξανδρινού Θρόνου και προϊσταμένου του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών Καϊρου.

Ο μακαριστός π.Ισίδωρος κατέληξε σε νοσοκομείο της Ηλιουπόλεως Καΐρου, συνεπεία επιπλοκών των τραυμάτων που υπέστη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την μετάβασή του για ιερουργία την προηγουμένη Κυριακή από την αιγυπτιακή πρωτεύουσα προς την παρίσθμια πόλη του Σουέζ.

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια και ενώ η πορεία της υγείας του φαινόταν να βελτιώνεται σήμερα το ξημερώματα κατέληξε.

Πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά του στο νοσοκομείο αναφέρουν πως ο μακαριστός Ισίδωρος παραπονιόταν πως ένοιωθε δυσφορία στο στήθος.

Ο π.Ισίδωρος απόγοιτος της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών και της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γνώστης της Αραβικής γλώσσας, λειτουργούσε στην Αραβόφωνη κοινότητα του Καίρου, ήταν ένας καλός και αφοσιωμένος κληρικός, ένας εξαίρετος νέος άνθρωπος, μόλις 33 ετών, που πολλά είχε να προσφέρει στην Εκκλησία και στον Άνθρωπο, πάντα φίλος καλός, πάντοτε ειλικρινής, χαμογελαστός και προσηνής.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ Ισίδωρε.

με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο στο Βερσίτσι (1999)
μαθητής στο Μέγα Σπήλαιο

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.