Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε αναζήτηση χορηγών η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

Έκκληση - πρόσκληση απευθύνει η ιστορική ομάδα των Καλαβρύτων (Α.Ε.Κ.)  για οικονομική στήριξη μέσα από χορηγούς-διαφημιζόμενους και είν...


Έκκληση - πρόσκληση απευθύνει η ιστορική ομάδα των Καλαβρύτων (Α.Ε.Κ.)  για οικονομική στήριξη μέσα από χορηγούς-διαφημιζόμενους και είναι καθήκον όλων των Καλαβρυτινών να κάνουν μια προσπάθεια ώστε η κοιτίδα άθλησης της νεολαίας των Καλαβρύτων με την πλούσια δραστηριότητα να μείνει ζωντανή.

Η Πρόσκληση του προέδρου της ομάδας Κωσταντίνου Πορετσάνου έχει ως εξής:

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο θέλει να διαφημιστεί μέσω της ομάδας μας! Ως ένα από τα πιο ζωντανά ερασιτεχνικά σωματεία του νομού Αχαΐας ζητούμε την βοήθειά σας για να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας και να καλύψουμε τις λειτουργικές ανάγκες ώστε να μπορούν τα παιδιά όλων μας να έχουν μία επιπλέον διέξοδο.
την τρέχουσα περίοδο στις ακαδημίες του σωματείου μας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ,τέννις,ρυθμική γυμναστική) είναι εγγεγραμμένοι πάνω από 80 αθλητές και αθλήτριες και ευχή όλων μας είναι να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα τμήματα ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις για άθληση όλο και περισσοτέρων νεαρών αθλητών.
Δυστυχώς η λειτουργία των τμημάτων της ομάδας έχει ένα κόστος που παρ' όλες τις φιλότιμες προσπαθειες του συμβουλίου και των γονιών δεν καταφέρνουμε να το καλύψουμε πλήρως.Τόσα χρόνια με την δική σας βοήθεια επιβιώναμε και προχωρούσαμε. Έτσι και φέτος ευελπιστούμε να σας έχουμε πλάι μας ειδικά από την στιγμή που η τοπική αρχή βιώνοντας τα δικά της προβλήματα δεν μας έχει ενισχύσει οικονομικά.
Ελπίζουμε να βρούμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει έτσι ώστε να αναδείξετε την επιχείρησή σας μέσα από ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις. 
Θα μας βρείτε στο kalavritasport@yahoo.gr και στο τηλέφωνο 6986920595
σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Πορετσάνος


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.