HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς ρεύμα έμειναν δύο μέρες Λεχούρι, Λειβάρτζι, Δροβολοβό, Καμενιάνοι, Δεσινό κ.αλλ.

Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα εν έτει 2013. τα περισσότερα χωριά του Δημοτικού διαμερίσματος Αροανίας όπως Λεχούρι, Λειβάρτζι, Λειβαρ...

Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα εν έτει 2013. τα περισσότερα χωριά του Δημοτικού διαμερίσματος Αροανίας όπως Λεχούρι, Λειβάρτζι, Λειβαρζινό Δροβολοβό, Καμενιάνοι, Δεσινό και άλλα χωριά. Το πρόβλημα προέκυψε  από την ισχυρή χιονόπτωση άλλα και από την έλλειψη συντήρησης του ορεινού δικτύου με αποτέλεσμα πολλές κολόνες να πέσουν. Συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες και να αναστηλώσουν τις κολόνες. Το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στο Λεχούρι όπου αυτήν την ώρα (20:00) συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούν χωρίς ακόμα να ξέρουμε το πότε θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών.
Οι κάτοικοι των ορεινών αυτών χωριών μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ζούν σε συνθήκες περασμένων δεκαετιών.

Νεότερη Ενημέρωση: μετά από επίπονες προσπάθειες των συνεργείων αργα το βράδυ 20.2 έγινε αποκατάσταση των ζημιών και η ηλεκτροδότηση των χωριών και οικισμών.
φωτο Λεχούρι από Νίκο Βούλγαρη

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.