Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο αποκριάτικος χορός των Καλαβρυτινών και «ΚΑΛΑΒΡΥΖΙΩΝ 2013»

Μεγάλη Αποκριάτικη χοροεσπερίδα θα πραγματοποιήσει ο Υπεραιωνόβιος Ιστορικός Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας , την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2...

Μεγάλη Αποκριάτικη χοροεσπερίδα θα πραγματοποιήσει ο Υπεραιωνόβιος Ιστορικός Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2013 στο γνωστό κέντρο "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ" στην Οβρυά Πατρών.

Η οργανωτική επιτροπή προσκαλεί όλους τους συμπατριώτες Καλαβρυτινούς και τους φίλους τους, να παρευρεθούν σε αυτή την βραδιά κεφιού και διασκέδασης, που κύριο στόχο εχει την αναβίωση των ηθών και εθίμων του λαού μας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τα χορευτικά τμήματα θα μας παρουσιάσουν Παραδοσιακούς, Λαϊκούς και Ευρωπαϊκούς χορούς.

Αμέσως μετά στο πνεύμα της εποχής, μέλη του Συλλόγου θα πραγματοποιήσουν την «ΚΑΛΑΒΡΥΖΙΩΝ 2013» με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών από την Αθήνα, όπως η κ. Μακρηκαπούλια, ο κ. Ξυγκάκης, ο κ. Αβάσων και πολύ άλλοι.

Στην συνέχεια Λαϊκόδημοτική ορχήστρα με δημοτικά, αποκριάτικα και ευρωπαϊκά τραγούδια, θα μας οδηγήσει σε ξέφρενους ρυθμούς.

Το κλίμα που επικρατεί και η μεγάλη ζήτηση προσκλήσεων θυμίζει παλιές καλές εποχές, όπου ο χορός των Καλαβρυτινών ήταν το ΓΕΓΟΝΟΣ της αποκριάς στην Πάτρα, γι΄αυτό φροντίστε έγκαιρα να προμηθευτείτε προσκλήσεις εισόδου, οι οποίες διατίθενται από όλα τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στο γραφείο του Συλλόγου μας Παπαδιαμαντοπούλου17α. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972 296949

Προσκαλούμε όλους τους Συμπατριώτες Καλαβρυτινούς και τους φίλους των Καλαβρυτινών με τις οικογένειες τους, σε μια αξέχαστη βραδιά.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.