HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Φεβρουαρίου 2013

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Κατάστημα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί της βατότητας της Επαρχιακής Οδού στο 1ο χλμ. Κλειτορίας – Τρίπολης.

Σχετικό το από 13-02-2013 αίτημα 11 δημοτικών συμβούλων που υπογράφεται από τον επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας.

2. Περί μίσθωσης τμήματος ακινήτου ιδιοκτησίας Νικολάου Μαρίνη στην Κλειτορία, για την άμεση και κατεπείγουσα δημιουργία παρακαμπτήριας οδού της καταστραφείσας γέφυρας, στον Κλειτόριο ποταμό και την επίλυση της επιτακτικής ανάγκης αποκατάστασης της βατότητας – πρόσβασης προς και από την Κλειτορία και έγκρισης της απαιτουμένης δαπάνης.

3. Περί προμήθειας πινακίδων σήμανσης οδών και κυκλοφορίας καθώς και φωτεινών σηματοδοτών για την τοποθέτησή τους στην κατασκευασθείσα παρακαμπτήριο οδό, για την αποκατάσταση της βατότητας – πρόσβασης προς και από την Κλειτορία και έγκρισης της απαιτούμενης δαπάνης.

4. Περί προμήθειας αμμοχάλικου (3 Α) για την διάστρωση της κατασκευασθείσας παρακαμπτήριας οδού, για την αποκατάσταση της βατότητας προς και από την Κλειτορία και έγκρισης τας απαιτούμενης δαπάνης.

5. Περί καταβολής στο ΔΕΔΔΗΕ/Περιοχής Τρίπολης, ποσού 1.387,38 €, για την μετατόπιση στύλου της ΔΕΗ που εμπόδιζε την ασφαλή και άνετη κυκλοφορία των οχημάτων στην κατασκευασθείσα παρακαμπτήριας οδό, για την αποκατάσταση της βατότητας – πρόσβασης προς και από την Κλειτορία.

6. Περί έγκρισης των απαιτουμένων δαπανών για την παροχή υπηρεσιών και την προμήθεια υλικών για τη φιλοξενία των ανδρών του Μηχανικού και την πραγματοποίηση απαιτουμένων εργασιών στην κατασκευασθείσα παρακαμπτήριο οδό για την αποκατάσταση της βατότητας-πρόσβασης προς και από την Κλειτορία και εξόφλησης των αντίστοιχων Τιμολιογίων.

7. Περί αιτήματος του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασ. Ασπρούλια, για συζήτηση με θέμα: «Προβλήματα αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής μας», και λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στήριξης στα δίκαια αιτήματά των, με πρόσκληση και συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων.

8. Περί εορτασμού του Πολιούχου των Καλαβρύτων, Αγίου Αλεξίου, στις 17 Μαρτίου 2013.

9. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου απελευθέρωσης των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου, των γεγονότων της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις 24 Μαρτίου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις 25 Μαρτίου στην Αγία Λαύρα.

10. Περί συγκρότησης – σύστασης επιτροπών: Α) διενέργειας διαγωνισμών για προμήθειες, (άρθρο 46 ΕΚΠΟΤΑ), Β) παραλαβής κάθε είδους προμηθειών, καυσίμων, λιπαντικών, κ.λ.π., τροφίμων και ειδών για τη Μαθητική Εστία Κλειτορίας (άρθρο 28 ΕΚΠΟΤΑ) και Γ) παραλαβής εργασιών και υπηρεσιών για τις ανάγκες του Δήμου, έτους 2013.

11. Περί ορισμού Δημοτικού Συμβούλου ως μέλος στην επιτροπή παραλαβής κάθε είδους προμηθειών έτους 2013.

12. Περί ορισμού μελών εκτιμητικής επιτροπής για αγορές υπό του Δήμου Κοινοχρήστων χώρων έτους 2013.

13. Περί ορισμού μελών για τη σύσταση επιτροπής ελέγχου στοιχείων που αφορούν τέλος διαμονής παρεπιδημούντων 0,5%, και τέλος 0,5% και 5% επί των ακαθαρίστων εσόδων των επιχειρήσεων.

14. Περί ορισμού ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, ως μέλος της τριμελούς επιτροπής εργασιών-υπηρεσιών (άρθρο 67 παρ. 1,4 του Π.Δ/τος 28/80) έτους 2013.

15. Περί καθορισμού ανώτατου αριθμού επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών έτους 2013.

16. Περί της υπ’ αριθ. 8/2011 απόφασης του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πάου, της Δημοτικής ενότητας Παίων του Δήμου Καλαβρύτων για τη λειτουργία Λαϊκής Αγοράς.

17. Περί του από 10-01-2013 εγγράφου του Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πάου για αυθαίρετη περίφραξη και ιδιοποίηση δημοτικού χώρου από τον κ. Γεώργιο Αλεξόπουλο στη δεξαμενή και λήψης μέτρων προστασίας από το Δήμο για το καταληφθέν τμήμα αυτό της δημοτικής έκτασης.

18. Περί του με αριθ. πρωτ. 14442/28-09-2012 εγγράφου του Προέδρου της Τ.Κ. Κοινότητας Πάου Δ.Ε. Παίων Δήμου Καλαβρύτων για αυθαίρετη τοποθέτηση πασάλων επί του δρόμου προς Δεχουνέϊκα και Κοντοβάζαινα από τους κ.κ. Ιωάννη Τάγαρη του Βασιλείου, Θεόδωρο Τάγαρη του Παναγιώτη και Παναγιώτη Αποστολόπουλο του Δημητρίου.

19. Περί αποδοχής της δωρεάς του Δήμου Αθηναίων, κατά πλήρη κυριότητα του με αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΙ 12831 απορριμματοφόρου οχήματος, στο Δήμο Καλαβρύτων .

20. Περί αναγκαιότητας της προμήθειας: «Προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου έτους 2013».

21. Περί έγκρισης Γνώμης Γ.Τ.Υ (ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Διαπλάτυνση Γέφυρας – Τοποθέτηση Κιγκλιδωμάτων προς Συνοικισμό {Σκορδέϊκα} Τ.Κ. Χόβολης»Δ.Ε. Παίων, Δήμου Καλαβρύτων.

22. Περί έγκρισης Γνώμης Γ.Τ.Υ (ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία Τ.Κ. Αροανίας»Δ.Ε. Αροανίας, Δήμου Καλαβρύτων.

23. Περί έγκρισης Γνώμης Γ.Τ.Υ (ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Βελτίωση – Εκσυγχρονιοσμός Δικτύου ΄Υδρευσης Νασίων» Δ.Ε. Παΐων, Δήμου Καλαβρύτων.

24. Περί έγκρισης 2ου Α.Π.Ε και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Αποπεράτωση Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων της αναδόχου εταιρείας ΑΝΟΔΟΣ Α.Τ.Ε.

25. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου Τ.Κ. Φιλίων» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

26. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής (Π.Π.Π.) του έργου: «Διαμόρφωση χώρου πρόσβασης κτιρίου πολλαπλών χρήσεων Δ.Ε. Αροανίας».

27. Περί γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου για την τμηματική οριοθέτηση ρέματος και της υδραυλικής μελέτης, στη θέση «Μπαρμπανίτσα - Δύο Αλώνια» Τ.Κ. Ψωφίδας Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

28. Περί διοικητικής αποβολής κατά Παντούλα Περικλή και Θεόδωρου του Ευαγγέλου για αυθαίρετη καταπάτησης τμήματος δρόμου του υπ’ αριθ. 629 τεμαχίου στη Ζώνη Ζ51 της περιοχής του Αναδασμού του Αροανείου στην Τοπική Κοινότητα Κλειτορίας, Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

29. Περί διοικητικής αποβολής κατά Ανδρουτσόπουλου Δημητρίου του Ανδρούτσου για αυθαίρετη καταπάτησης τμήματος δρόμου του υπ’ αριθ. 683 τεμαχίου στη Ζώνη Ζ57 Ζ51 της περιοχής του Αναδασμού του Αροανείου στην Τοπική Κοινότητα Κλειτορίας, Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.