HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση στην Πάτρα (17.2) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου Καλαβρύτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές, για ένα 2013 γεμάτο Υγ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές, για ένα 2013 γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Οικογενειακή Ευτυχία και Επαγγελματική Δημιουργία σ'ένα κόσμο καλύτερο για όλους, σας προσκαλεί στην Πάτρα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 10.30 το πρωί στο κέντρο «ΤΣΙΜΠΟΛΟΪ» στην παραλία Μονοδενδρίου (τηλ.2610- 671917 & 6936149191) .

Θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο χωριό την 1η Ιανουαρίου στην εκεί εκδήλωσή μας.

Ο Σύλλογος θα προσφέρει καφέ και αναψυκτικά και ζητάμε από όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας αυτή που θα μας δοθεί η ευκαιρία να βρεθούμε ,να συζητήσουμε ,να ακούσουμε τις γνώμες σας και να βάλουμε στόχους για την ανάπτυξη και την διατήρηση των αξιών και των παραδόσεων του χωριού μας.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.