HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Στρατός ξεκίνησε αποκατάσταση των ζημιών στην Κλειτορία

Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης του δρόμου και εν συνεχεία της γέφυρας που βρίσκεται στην Επαρχιακή οδό Κλειτορίας - Τρίπολης, στον...



Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης του δρόμου και εν συνεχεία της γέφυρας που βρίσκεται στην Επαρχιακή οδό Κλειτορίας - Τρίπολης, στον Κλειτόριο ποταμό, «τον ξεροπόταμο» και συνδέει την Κλειτορία με την Τρίπολη και τα χωριά Κρινόφυτα, Λυκούρια και Παγκράτι.
Ο Στρατός έπιασε δουλειά και ξεκίνησε πρώτα την αποκατάσταση του δρόμου και με την ολοκλήρωσή του θα γίνει η τοποθέτηση της μεταλλικής γέφυρας (τύπου BELLEY) που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμει.
Να υπενθυμίσουμε οτι από τις 18 Ιανουαρίου που η γέφυρα κατέρρευσε δημιούργησε πολλά προβλήματα αφού το σημείο είναι κομβικό με αποτέλεσμα της ταλαιπωρία τόσο των ντόπιων όσο και των διερχόμενων οχημάτων που μέχρι τώρα γίνεται από Παγκραταίικα Καλύβια – 111 Εθνική Οδός – Φιλαίικα Καλύβια – Φίλια – Λευκάσιο – Κλειτορία και αντίστροφα.

φωτό: Βασίλης Αθανασόπουλος 


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.