HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καλαβρύτων για το κλείσιμο Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α.

Ανακοίνωση για το κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α) εξέδωσε η πολιτική κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καλαβρύτων καυτηριάζοντας τις κι...

Ανακοίνωση για το κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α) εξέδωσε η πολιτική κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καλαβρύτων καυτηριάζοντας τις κινήσεις των υπευθύνων αλλά και τις αστοχίες της δημοτικής αρχής.




Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  Ο Σύριζα Καλαβρύτων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιωθεί για το κλείσιμο υπηρεσιών στα Καλάβρυτα.
Από τη Δευτέρα 14|01|2013, δυστυχώς η Δ.Ο.Υ και το παράρτημα Ι.Κ.Α Καλαβρύτων αποτελούν παρελθόν. Κάτοικοι Β κατηγορίας οι πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων, αγνοούνται από την εγχώρια κυβερνητική τρόικα. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε το δύσβατο της περιοχής ούτε ο πληθυσμιακός όγκος του δήμου ούτε το εύρος του, ούτε οι αποστάσεις, ούτε οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες αλλά και ούτε η ιστορικότητα του Δήμου Καλαβρύτων . Ούτε φυσικά το κόστος μετακίνησης που επιβαρύνει επιπλέων το κάθε νοικοκυριό που στενάζει από την οικονομική εξαθλίωση που μας οδηγούν οι τελευταίες κυβερνήσεις - τρόικα και τέλος ο χρόνος διεκπεραίωσης υποθέσεων του κάθε πολίτη με της παραπάνω υπηρεσίες.
Προχωρουν στην ερημοποίηση της επαρχίας σπρώχνοντας τον κόσμο στα αστικά κέντρα για εξυπηρέτηση των άνομων συμφερόντων τους. Αδιαφορούν για την μετακίνηση οικογενειών λόγο της αναγκαστικής μεταφοράς των υπηρεσιών.
Και μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο Δήμος Καλαβρύτων τι έκανε; Περί άλλων τυρβάζει. Εξαντλεί τις δραστηριότητες του σε εκδηλώσεις σαλονιών και ανούσιες δημόσιες σχέσεις και ψέματα. Ψέματα ότι καμία υπηρεσία δεν φεύγει, ότι τάχα θα διατηρηθεί τοπικό εφοριακό κέντρο, ότι θα παραμείνει υπάλληλος του Ι.Κ.Α στα Κ.Ε.Π… Τίποτε όμως δεν έγινε.
Γιατί;;;;
Γιατί δυστυχώς η διεκδίκηση ήταν για τα ματιά του κόσμου. Ήταν διεκδίκηση από τους πολιτικούς τους προστάτες. Αυτούς που ακόμα νομίζουν ότι κηδεμονεύουν ακόμα τους πολίτες.
Μα η ώρα της λογοδοσίας είναι κοντά και θα κληθούν να απαντήσουν για όλα αυτά. Για αυτά που δυστυχώς θα βαρύνουν την τωρινή Δημοτική αρχή για πάντα. Ότι επί των ημερών τους έκλεισε η Δ.Ο.Υ και το Ι.Κ.Α Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.