HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες και κοπή πίτας για τον σύλλογο Κρινοφύτων "Οι Άγιοι Θεόδωροι"

Αγαπητές-τοί Συγχωριανές-νοί, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ΚΡΙΝΟΦΥΤΙΝΩΝ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ», σας Εύχονται, υγεία, κου...

Αγαπητές-τοί Συγχωριανές-νοί, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ΚΡΙΝΟΦΥΤΙΝΩΝ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ», σας Εύχονται, υγεία, κουράγιο και Ελπίδα, για τον Νέο Έτος 2013, στην Τακτική Συνεδρίαση των, στις 18/12/2012, απεφάσισαν Ομόφωνα τα εξής:
Να πραγματοποιηθεί η 27η Ετήσια Τακτική Γενική Απολογιστική και Εκλογική Συνέλευση, του έτους (2012) την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013, το πρωϊ και από ώρας 11:00 π.μ, έως 14:30 μ.μ, μαζί με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του έτους (2013), στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, στην Λ. Πατησίων 121 όροφος 2ος στην Αθήνα (κοντά στο μέγαρο του Ο.Τ.Ε), τηλέφωνο συνεννοήσεως 2108236040.
Επισήμανση: Πρώτη ειδοποίηση Κυριακή 27/01/2013 και σε περίπτωση, Μη Ύπαρξης απαρτίας (ως συνήθως) , θα επαναληφθεί η Γ/Σ την αμέσως επομένη Κυριακή 03/02/2013, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, στον αυτό τόπο και χρόνο, ανεξαρτήτου απαρτίας και άνευ ετέρας ειδοποιήσεως.

Με Θέματα ημερησίας Διάταξης τα κάτωθι:

1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας, για το Νέο Έτος (2013).
2. Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Διοικητικός Απολογισμός, έτους (2012)
• Οικονομικός Απολογισμός έτους (2012) και Προϋπολογισμός (2013).
3. Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής, έτους (2012).
4. Έγκριση Πεπραγμένων, Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού έτους (2012) και Προϋπολογισμού (2013) και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
5. Τυχόν άλλο θέμα προτεινόμενο από την Γενική Συνέλευση των μελών.
6. Την Διενέργεια Αρχαιρεσιών-Εκλογών, λόγω λήξης της τριετούς θητείας (2009-2012) των μελών του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκλογή νέων, στα όργανα Διοίκησης, για την θητεία (2013—2015).

Και Καλείσθε ,
σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων ( 18 ,19, 20 , 21) του Καταστατικού της Ένωσης μας, να προσέλθετε την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα, την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2013, στην αναφερομένη διεύθυνση, για να παραστείτε στην 27η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, κατά την οποία ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού διαπιστώσουν την απαρτία της, θα καλέσουν αυτήν να συγκροτηθεί σε σώμα με την εκλογή τριμελούς Προεδρείου (Πρόεδρο, Γραμματέα και Μέλους), το οποίο θα αναλάβει να διευθύνει τις εργασίες της.
Το Προεδρείο, στην συνέχεια θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, με τα ανωτέρω οριζόμενα θέματα, ημερησίας διάταξης:

Υστερόγραφο: Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρινοφυτινών κ. Κων/νος Κατσιάρης, συγκεντρώνει στοιχεία, για να εκδώσει Βιβλίο, για το Χωριό μας, τα Κρινόφυτα.
Γι’ αυτό παρακαλεί, όλες-ους συγχωριανές-νους, να φέρουν ή ν’ αποστείλουν σημειώσεις με την ιστορία του Χωριού μας, φωτογραφίες διάφορες (ατομικές, οικογενειακές κ.τ.λ.) και ό,τι στοιχεία θα βοηθήσουν στην καταγραφή της ταυτότητος του Χωριού μας και των Κρινοφυτινών.
Η υλοποιήσει κάθε ευγενούς συνεργασίας και της καλόπιστης κριτικής φέρουν χαρά, δημιουργικότητα και πραγματοποίηση καλών έργων.
Θα είναι το καλλίτερο, για το χωριό μας και ΔΕΝ θα σας διαψεύσω…….

Καί νά ενθυμήσθε πάντα:
Οι Εύγενείς πράξεις, αί μεγάλαι χειρονομίαι, ή ψυχική άνάτασις καί όλαι έν γένει αί υψηλαί και ευγενείς εκδηλώσεις, προάγουν τό πνεύμα τής συνεργασίας καί τής συναδελφώσεως μεταξύ τών μελών τής Κοινωνίας, μ’ ευεργετικά αποτελέσματα στήν ζωήν όλων….

Για το Διοικητικό Συμβούλιο, (2009—2012):

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κατσιάρης Κων/νος 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Ντακόλιας Παν/της



Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.