HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Νίκου Μαγκαφά

Του Νίκου Μαγκαφά  Γυμνασιάρχης 8ου Γυμνασίου Πατρών Βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων   Εύχομαι το 2013 να φέρει σε όλους ειρήνη , υγ...

Του Νίκου Μαγκαφά 
Γυμνασιάρχης 8ου Γυμνασίου Πατρών
Βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων  
Εύχομαι το 2013 να φέρει σε όλους ειρήνη , υγεία και προσωπική ευτυχία.
Το 2012 σημαδεύτηκε από γενικευμένη κρίση. Η κρίση αυτή εμπέδωσε στις κοινωνίες συνθήκες ανασφάλειας, παράλληλα όμως κινητοποίησε τα αντανακλαστικά των πολιτών που ακολούθησαν πορεία ρήξης και διαμαρτυρίας, αλλά και δρόμους ελπίδας και απαιτήσεων για μια νέα αρχή. Είναι πλέον πρόδηλη η απαίτηση των πάντων για επιστροφή σε ένα αξιακό σύστημα που θα θεμελιώνει την κοινωνική δικαιοσύνη , την αλληλεγγύη, τη συνύπαρξη ατόμων, κοινωνιών, κρατών.
Μια δύσκολη χρονιά εκπνέει και μια νέα ανατέλλει. Ας την υποδεχτούμε με αισιοδοξία και με την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερη για όλους μας και ότι θα φέρει λιγότερες δοκιμασίες στην πατρίδα μας.
Ας ελπίσουμε το 2013 να πάρουμε ξανά - σοφότεροι αυτή τη φορά- τη μοίρα στα χέρια μας, να αναδείξουμε ένα αναθεωρημένο και υγιές αύριο και να ανατάξουμε την ταλαιπωρημένη χώρα μας, μια χώρα όμως με ιστορία και αντοχές σε ακόμα μεγαλύτερες τρικυμίες .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.