HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το "Combo Ride Bicycle Adventures" πιστό στο ραντεβού του

Μια από της καθιερωμένες εκδρομές του πραγματοποίησε στις 16/12/2012 το Combo Ride Bicycle Adventures στην περιοχή των Καλαβρύτων κ...



Μια από της καθιερωμένες εκδρομές του πραγματοποίησε στις 16/12/2012 το Combo Ride Bicycle Adventures στην περιοχή των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στο ΦΑΡΑΓΓΙ του ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ με την συμμετοχή μελών του από την Αττική.
Με όρεξη για εξερεύνηση και αρκετό κέφι, δεκάδες φίλοι του ποδηλάτου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές στο Φαράγγι, να γευτούν τοπικά προϊόντα (με προτίμηση στον Τραχανά μας) σε ταβέρνα στη γραφική Ζαχλωρού.
Η περιγραφή μιας Φίλης τα λέει όλα …"περπατώντας δίπλα στις ράγες του Οδοντωτού και χαζεύοντας δεξιά κι αριστερά ξαφνιαζόμασταν σε κάθε στροφή της γραμμής, αφού άλλοτε ξεδιπλώνονταν μπροστά μας ασυγκράτητοι τρομακτικοί καταρράκτες, άλλοτε στοές και τούνελ που μπαίναμε και βγαίναμε τρέχοντας για ν' αποφύγουμε τυχόν... «στενές επαφές» με τον Οδοντωτό, αναπαλαιωμένα πετρόχτιστα σπιτάκια που μας γύριζαν πίσω στο χρόνο, αποπροσανατολισμένα ζωντανά, βράχια σμιλευμένα από τα ορμητικά νερά να έχουν πάρει μορφές που δε βάζει ο νους και το απολαυστικότερο όλων, οι φοβερές εναέριες γέφυρες!Το απόλυτο κενό κάτω από τα πόδια του διαβάτη, το σημείο όπου εύχεσαι να μην συναντήσεις τον Οδοντωτό".
Αγαπητά "Compacia" ευχαριστώ για την παρέα σας στο όμορφο ΦΑΡΑΓΓΙ του ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ και ελπίζω πως σύντομα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας γνωρίσω και τις υπόλοιπες ομορφιές του τόπου μας.




ευχαριστούμε τα Compakia για τις φωτογραφίες



Αλέξης Λεχουρίτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.